Най-важното нещо в живота е любовта! Така започва видеото, посветено на майка си, Алекс. През последната година той превръща най-важната жена в живота си в център на проект – „Търси се Адам!”. Случайно или не майка му се казва Ева…

35-годишният Алекс и майка му живеят заедно в красива къща в Норвегия. Той обаче иска да намери някой, с когото Ева да се чувства отново обичана. Интимно обичана. Изискванията не са много. Просто кандидатът трябва да се интересува от същото, от което се вълнува й Ева. А това никак не е малко: тенис, йога, плуване, ски, излети сред природата, изкуство, бира и семейството!

Ева е родена през 1946 г. в Чехия и днес е на почти 70 г. Освен Алекс има още едно дете и внуци. Това обаче не е причина да се е отказала от голямата любов. И синът й е решен на всичко, за да й я достави.

Изгледайте това вдъхновяващо, мило и толкова истинско видео. Ще научите колко впечатляващ живот може да води някой, който отдавна е прехвърлил младостта. С или без Адам, тази Ева е истински пример за подражание.

Източник: youtube