От известно време в медийното пространство се носят слухове за третото кино продължение на любимия ни сериал „Сексът и градът”. Кари, Миранда, Шарлот и Саманта отново ще ни зарадват от широкия екран, поне според Сара Джесика Паркър и Дженифър Хъдсън, които пуснаха този слух в свои интервюта. Така ли е наистина? Е, освен от Кари, вече имаме информация и от другият основен персонаж – Тузаря. Ето какво има да каже той по въпроса.
В интервюто си за австралийски новинарски сайт, Крис Нот коментира слуховете в Туитър така: 

Туитър, не мога да повярвам, че момичетата туитват. Много са лоши. Аз не припарвам до Туитър, там има само глупости. Докато не кажат „Камера, Действие” не вярвам на тези неща. Разбира се, чувал съм слухове за трети филм, но те говорят за това от 10 години. Ще бъде чудесно, ако стане, но засега са само глупости.

Е, вече е ясно, че Тузара знае толкова, колкото и ние. По-нататък в интервюто си той казва някои доста спорни неща за една от най-емблематичните си роли. На въпроса дали не се притеснява, че ролята на Тузара ще му носи само такива роли занапред, той отговаря:

Едно от нещата, които постоянно казвам на хората, е, че Тузара никога не се е правил на такъв, какъвто не е. Винаги е бил честен с Кари – никога не й изневери. Тя е тази, която го описва като нещо, което не е. Връзката им просто не потръгна. И той продължи напред, ожени се. А тя, тя продължи да си излиза с много различни мъже. Каква мръсница.

Това ли е наистина мнението на Крис Нот за Кари? Това изказване ще му донесе много негативни отговори от най-върлите привърженички на мис Брадшоу. Нека все пак не забравяме, че всяка история си има две страни. През цялото време знаехме мнението на Кари за Тузара, сега виждаме мнението на Тузара за Кари.