Чудите се къде да прекарате със семейството неделния следобед, за да се позабавлявате заедно на открито?

Изберете и тази година Фамилатлон – празник на семейството, спорта и здравословния начин на живот. 17 май 2014, 14.00 часа, Голямата поляна на Южен парк, София!

Умувате какво хоби да предложите на детето си, за да развива своите умения?
Елате, за да изпробвате заедно с него множество нови възможности – бойни изкуствa, езда, йога на смеха, танци, лакрос, бейзбол и софтбол, приключенски игри, рисуване, опознаване на птиците в парка и още, и още спортни, артистични и екологични занимания.

Ето каква е програма на събитието:

  • От 14.00 до 18.30: Панаир на възможностите“ – Предизвикай себе си!
  • Бойни изкуства, традиционни и екзотични игри и спортове, увлекателни еко работилници и още много много други. Десетки спортни клубове, еко и арт кръжоци ви очакват на Голямата поляна. Всеки един от тях предлага игри, демонстрации или друго интересно занимание. Включете се в игрите и спечели награда. Вземете картата на „Панаира на възможностите“ от щанда на Асоциация Родители до сцената на Фамилатлон. Вижте участниците за 2015 г.
  • От 14.00 до 18.00: Специална приключенска програма за бащите и техните семейства.
    Ако си татко, дядо, чичо, вуйчо, лелинчо, пастрок, или друг мъж, който е със своето семейство на Фамилатлон, можеш да се включиш в специалната приключенска програма за бащи. На гърба на картата на „Панаира на възможностите“, която ще получите на щанда на Асоциация Родители, можете да видите разписанието на игрите в приключенската програма. Играй със своето семейство и спечели талон за томболата, с която в 18.30 ще се изтеглят най-големите и хубави награди на Фамилатлон.
  • 16.00: Малък велопоход за смели велосипедисти от 2 до 6 години.. В Малкия велопоход може да се участва с всичко на 2, 3 или повече колела. Всеки участник печели медал, а детската градина с най-много представители – купа. Не закъснявайте, малките велосипедисти са неудържими!
  • 16.00: Турнир по народна топка, отворен за всички желаещи. Награди за всички включили се и за победителите. Записването започва от 14.30
  • 17.00: Официалната програма на Фамилатлон.
  • 18.30: Теглене на томболата от приключенската програма за бащи.
  • 19.00: Игра за почистване на фестивалната зона „Сливи за смет“ – Заменяме събраните боклуци с плодове!

И разбира се, любимата на много хора, игра за ориентиране “Малката Европа” ще започне в 14.00 и ще продължи до 18.30. В “Малката Европа” с помощта на специална карта ще трябва да откриете разположените из парка столици на Европейския съюз. Тази година играта ще бъде много по-интересна от всеки предишен път – частица от тези градове и култури ще се пренесе в парка за Фамилатлон 2015. В много от столиците ще се срещнете с истински представители от тяхната страна.

Вземете печат от всички столици и спечелете награда. Вземете картата на Малката Европа от щанда на Асоциация Родители до сцената.

Елате да играете и да се забавлявате. Открийте ново хоби, приятели и вдъхновение. Доведете цялото семейство!

Фамилатлон 2015 – 17 май – неделя, на Голямата поляна в Южен парк. От 14.00ч.