Eлегантният чай Ulatea e чудесен акцент, който бихте могли да добавите към ежедневния си разкрасителен режим.

Студените месеци са идеалният период, в който можете спокойно да се погрижите за тонуса си, да отслабнете, да се енергизирате и да релаксирате. За всички тези чудесни ползи, от Ulatea са ви подготвили по една топла и ароматна чаша чай.

Стилната опаковка на Ulatea пък превръща високачествената напитка в аксесоар, който може да вземете навсякъде със себе си.

Ulatea се предлага в четири ароматни вкуса.

Ulatea Slim

Постигането на перфектна фигура не винаги е лесна задача, особено в забързаното ежедневие, което всяка от нас има. Тук на помощ идва чаят Ulatea Slim, който ще бъде ваш приятел по пътя към тялото, за което мечтаете. Той спомага за постепенното, но сигурно отслабване, без мъчително гладуване, разбира се, без йо-йо ефект.  

Магическата формула на Ulatea Slim съдържа: Лофант, Лавандула, Жълт Смил, Шипка, Рой Бос, Маслина, Облепиха, Зелен Чай, Глог, Коприва, Глухарче, Трибулус, Кардамон, Бял Трън, Жасмин и Елеутерокок.

 

Ulatea Detox 

Чувството на отпадналост, проблемите с кожата и липсата на тонус, често могат да бъдат причинени от прекомерното наличие на вредни вещества в организма. Тук на помощ идва Detox чаят на Ulatea. Билките са най-добрите ни съюзници в борбата с токсините, а чашата ароматен топъл чай е един от най-лесните начини да прочистите тялото си отвътре. 


Ulatea Detox е най-лесният път към детоксикация на организма и съдържа Метличина, Мате, Шипка, Зелен Чай, Шизандра, Елеутерокок, Глог, Гинко, Трибулус, Мента, Коприва, Гуарана и Жасмин.

 

 

Ulatea Energy

Ulatea Energy може да ви зареди с енергия за целия ден и да се превърне в незаменима част от вашия сутрешен ритуал, който ще ви даде чудесен старт. Той повишава концентрация, подобрява паметта и подобрява настроението. Три чудесни ползи, които всички искаме, нали?

Ulatea Energy е чаят, който ще ви даде възможност да следвате мечтите си и съдържа: Метличина, Мате, Шипка, Зелен Чай, Шизандра, Елеутерокок, Глог, Гинко, Трибулус, Мента, Коприва, Гуарана и Жасмин.

 

Ulatea Relax

В главите ни ежедневно си проправят път десетки проблеми, които често остават в съзнанието ни дори, когато се опитваме да си починем. Успокоителната формула на Ulatea Relax е разработена именно за пълноценен релакс, той превръща миговете за почивка в приятните моменти на пълно спокойствие, за които мечтаете. Направете си чаша вкусен и отпускащ чай, почетете от любимата си книга, послушайте тиха музика и светът вече ще ви се струва по-усмихнато и приятно място.

Релаксиращата формула на Ulatea Relax съдържа Хибискус, Жасмин, Глог, Пасифлора, Хмел, Лавандула, Маточина, Звъника, Мащерка, Лимонена Трева, Дилянка, Босилек, Иглика и Портокал.

 

Последвайте Ulatea във Фейсбук: