Кари, Миранда, Шарлот и Саманта минаха през леглата на повече от 100 различни мъже по време на 6-те сезона. Докато срещнат голямата любов, те извървяха дълъг път, наситен със сексуални разочарования.

Dama.bg ви подготви уникална класация на мъжете от “Сексът и градът”. Класирали сме партньорите на Кари, Миранда, Шарлот и Саманта според това доколко са подходящи за тях. Ето защо някои от най-привлекателните мъже в сериала остават по-назад в класацията. Припомнете си всеки един от тези мачовци или смотаняци. 

107. Костенурката (Тим Уилър)

 

В любовни отношения със: Саманта. Първа поява: Сезон 1, епизод 9 “Костенурката и заекът”. Присъдата: “Костенурката” бе инвеститор с лош дъх, който Саманта се опита да превърне в мъж, заслужаващ да се влюби в него. Въпреки че беше един от най-богатите ергени в Ню Йорк, той си остана само “костенурка”, а Саманта тръгна на лов за нов мъж.

106. Лен Шнайдер (Робърт Люпон)

 

В любовни отношения със: Саманта. Първа поява: Сезон 3, епизод 8. Присъдата: Той се оказа само отчаян опит на Саманта да се пребори със страховете си от менопаузата. След като премина през този период, тя се спаси от него.

105. Уилям (Робърт Монтано)

 

В любовни отношения със: Саманта. Първа поява: Сезон 2, епизод 4. Присъдата: Уилям се оказа само един мошеник, който обеща на Саманта да направи живота й приказка. Той й върза тенекия и то в романтичен ресторант.

104. Бъстър (Джеймс Урбаник)

 

В любовни отношения с: Шарлот. Първа поява: Сезон 2, епизод 12. Присъдата: Бъстър с радост позволи на Шарлот да пробва няколко чифта много скъпи обувки, за да се любува на красивите й крака. Той беше добър ангажимент за известно време, докато не придоби твърде зловещ вид.

103. Ед (Бил Макхю)

 

В любовни отношения със: Саманта. Първа поява: Сезон 2, епизод 8. Присъдата: Ед беше твърде стар за огнената Саманта . Разбира се, той я обсипваше с подаръци, а Виагра-та вършеше чудеса, но всичко това не се оказа достатъчно.

102. Кевин (Дейвид Лансбъри)

 

В любовни отношения с: Миранда. Първа поява: Сезон 2, епизод 14. Присъдата: Миранда смяташе Кевин за малко деспотичен и напрегнат, но всичко това е част от професията му на адвокат. Оказа се, че той наистина е задник и не е никак приятно да си около него.

101. Джим (Доминик Фамуса)

 

В любовни отношения с: Миранда. Първа поява: Сезон 3, епизод 16. Присъдата: Джим всъщност е бившият на Кари. Въпреки че Кари предупреди Миранда за ужасния му характер, тя отказа да го повярва, докато не видя с очите си как напада приятелката й.

100. Доминик (Джон Шеа)

 


В любовни отношения със: Саманта. Първа поява: Сезон 2, епизод 11. Присъдата: Саманта наистина искаше да научи Доминик на урока на живота му, но той я прецака.

99. Джон (Кол Садъф)

 

В любовни отношения със: Саманта. Първа поява: Сезон 1, епизод 4. Присъдата: Саманта разбра, че момчетата на по двадесет и няколко не са толкова вълнуващи, колкото смяташе. На всичкото отгоре, той се оказа достатъчно тъп, за да коментира бръчките на шията й, което я накара да се почувства толкова стара... Каква загуба!

98. Кевин (Дейвид Лий Ръсек)

В любовни отношения с: Шарлот. Първа поява: Сезон 1, епизод 11. Присъдата: Кевин изглежда страхотно, но сексуалните му проблеми охладиха ентусиазма на Шарлот. Оказа се, че Кевин е приемал силни медикаменти за справяне с гнева, което го постави в губеща позиция.

97. Люк (Дейвид Уайк)

 

В любовни отношения с: Миранда. Първа поява: Сезон 2, епизод 3. Присъдата: Нещата с Люк бяха обречени от самото начало. Той се присмя на Миранда заради пътуване в провинцията. Да, Манхатън е чудесно място, но не е единственото място на Земята.

 96. Кърт Харингтън (Бил Сейдж)

 

В любовни отношения с: Кари. Първа поява: Сезон 1, епизод 1.Присъдата: Философията на Кърт за секса се оказа не само брутална, но и идиотска.

95. Г-н Дръзки (Джон Енос)

 

В любовни отношения със: Саманта. Първа поява: Сезон 2, епизод 18. Присъдата: Твърде голям за Саманта. Сексът с него беше буквално невъзможен, което се оказа фатално за отношенията им.

94. Брад (Рос Гиби)

 

В любовни отношения с: Шарлот. Първа поява: Сезон 3, епизод 5. Присъдата: Брад се целуваше ужасно. Той може и да притежаваше добри качества, но остави лошо впечатление у Шарлот, което се оказа фатално. Съжаляваме, Брад!

93. Сидхарта (Антъни Де Санто)

 


В любовни отношения със: Саманта. Първа поява: Сезон 1, епизод 11. Присъдата: Поведението му изглеждаше забавно в началото, но само за известно време. Той категорично отказа да прави секс със Саманта, дори когато получи ерекция в нейно присъствие. Е, това вече е разочароващо!

92. Грег (Ансън Маунт)

 

В любовни отношения с: Шарлот. Първа поява: Сезон 2, епизод 17. Присъдата: Грег бе толкова млад, че Шарлот се принуди да лъже за истинската си възраст. Макар че е много сладък, не си заслужаваше усилията.

91. Сам Джоунс (Якоб Питс)

 

В любовни отношения със: Саманта. Първа поява: Сезон 3, епизод 17. Присъдата: Освен че се оказа типичен нарцис, тръпката да спи с мъж, който носи нейното име, се оказа прекалена дори за Саманта. Сам бе прекалено млад и беден, за да бъде взет насериозно.

90. Харисън (Марк Кудиш)

 

В любовни отношения със: Саманта. Първа поява: Сезон 2, епизод 3. Присъдата: Някои негови сексуални  вкусове се оказаха меко казано... брутални. Той не се шегуваше, когато каза, че обожава сексуалния тормоз...

89. Томас Джон Андерсън (Джон Бенджамин Хики)

 

В любовни отношения с: Миранда. Първа поява: Сезон 1, епизод 12. Присъдата: Томас Джон Андерсън може и да е блестящ драматург, но в секса с него Миранда срещна неочаквани трудности. Когато заговори по темата, той я изрита.

88. Брам Уолкър (Кевиб Дж. Флин)

 

В любовни отношения с: Шарлот. Първа поява: Сезон 2, епизод 16. Присъдата: Брам заспа по време на... секс! Да, той работи много, но това е категорично неприемливо.

87. Шмуел (Глен Флешлър)

 

В любовни отношения с: Шарлот. Първа поява: Сезон 1, епизод 6. Присъдата: Шарлот и Шмуел са оказаха от два различни свята. Катастрофата бе неизбежна!

86. Дик Крануел (Майкъл Де Врийз)

 

В любовни отношения със: Саманта. Първа поява: Сезон 2, епизод 5. Присъдата: Саманта се позабавлява с този богат филантроп, докато съпругата му не съсипа репутацията й.

85. Бъркли (Гейбриал Макт)

 

В любовни отношения със: Саманта. Първа поява: Сезон 1, епизод 2. Присъдата: Обсебен от секса с модели, Харви и не помисли да заснеме Саманта с камера в леглото. Тя обаче искаше да се почувства също като тях и му каза, че няма нищо против. 

84. Харви Търкъл (Джеймс Ма Коли)

 

В любовни отношения със: Саманта. Първа поява: Сезон 2, епизод 10. Присъдата: Прислужницата на Харви се оказа влюбена в него и направи всичко възможно, за да елиминира Саманта от живота му.

83. Нед (Кърт Дойч)

 

В любовни отношения с: Шарлот. Първа поява: Сезон 2, епизод 5. Присъдата: Сладък и чувствителен, но с емоционален багаж. Нед се оказа с наскоро починала съпруга....

82. Дъг (Джим Гафигън)

 

В любовни отношения с: Миранда. Първа поява: Сезон 4, епизод 3. Присъдата: Някои навици на Дъг се оказаха прекалени за Миранда, като ходенето му до голяма нужда в нейно присъствие...

81. Дерек (Андреа Бокалати)

 

В любовни отношения с: Кари.Първа поява: Сезон 1, епизод 2. Присъдата: Този иначе внимателен мъж се оказа прекалено досаден за Кари с непрекъсната си нужда да коментира и обсъжда.

80. Лю (Сам Сидър)

 

В любовни отношения с: Миранда. Първа поява: Сезон 3, епизод 14. Присъдата: Проблемите на Лю от всяко естество обрекоха връзката му с Миранда на провал. Освен това, той имаше доста сериозно хранително разстройство. 

79. Ланс Блум (Джеймс Вилемер)

 

В любовни отношения с: Миранда. Първа поява: Сезон 3, епизод 15. Присъдата: Миранда го свали с помощта на Кари, но той се оказа до болка откровен, което я разочарова. Макар че изглеждаше като добро момче, той успя да се изложи. 

78. Джак (Уил Арнет)

 

В любовни отношения с: Миранда. Първа поява: Сезон 2, епизод 12. Присъдата: Секси и забавен, Джак щеше да е идеален за Миранда, ако не бяха бруталните му фетиши.

77. Дон (Джон Досет)

 

В любовни отношения със: Саманта. Първа поява: Сезон 2, епизод 13. Присъдата: Оказа се, че Дон може да го вдигне, само ако отборът му спечели. Това се оказа прекалено за Саманта. 

76.  Хауи Хелбърщайн (Браян Калън)

 

В любовни отношения с: Кари.Първа поява: Сезон 6, епизод 8. Присъдата: Хауи е страшен в леглото и Кари изпита това до болка. Тя се сдоби със секс навяхване и то в деня на сватбата на Шарлот. Поне изглеждаше добре в смокинг... 

75. Джеймс (Джеймс Гудуин)

 

В любовни отношения със: Саманта. Първа поява: Сезон 1, епизод 12. Присъдата: Джеймс бе перфектният мъж за Саманта и тя уж намери любовта. Въпреки че положи какви ли не усилия, за да изпита наслада от секса, размерът му се оказа прекалено малък...

74. Кийт Траверс (Винс Вон)

 

В любовни отношения с: Кари. Първа поява: Сезон 3, епизод 14. Присъдата: Красив публицист, който не беше достатъчно честен с Кари. И все пак, това е Винс Вон в разцвета на силите си...

73. Итън Уотсън (Роб Камбъл)

 

В любовни отношения с: Миранда. Първа поява: Сезон 2, епизод 6. Присъдата: Итън искаше да гледа порно всеки път, когато правят секс с Миранда. Много мъже и жени го правят, но всеки път?!

72. Харис Брагън (Кларкс Грег)

 

В любовни отношения с: Миранда. Първа поява: Сезон 3, епизод 12. Присъдата: Той хареса Миранда, само защото тя се представи като стюардеса. Миранда го излъга, осъзнавайки, че професията й не е много секси за един мъж.

71. Джо (Ник Скоти)

 

В любовни отношения със: Саманта. Първа поява: Сезон 5, епизод 4. Присъдата: Краткият му флирт със Саманта се оказа истинска фантазия или.. евтино порно.

70. Александър Линдли (Кристофър Ор)

 

В любовни отношения с: Шарлот. Първа поява: Сезон 3, епизод 6. Присъдата: Мръсните думички в леглото са най-голямата страст на Александър, както и най-големият ужас за Шарлот. Той не спря да я нарича "уличница" по време на секс.

69. Тед (Дейвид Арън Бейкър)

 

В любовни отношения с: Миранда. Първа поява: Сезон 1, епизод 6. Присъдата: Желанията на Тед се оказаха неприемливи за Миранда, особено тези в леглото.

68. Чип Кил - Кени (Виктор Уебстър)

 

В любовни отношения със: Саманта. Първа поява: Сезон 6, епизод 1. Присъдата: Утехата за Саманта бе, че поне й даде някои финансови съвети, преди да го приберат от ФБР за търговия с вътрешна информация.

67. Артър (Брад Беър)

 

В любовни отношения с: Шарлот. Първа поява: Сезон 3, Епизод 1. Присъдата: Този рицар в блестящи доспехи се оказа с далеч по-сериозни проблеми. Шарлот разбра, че той не е джентълмен, а просто харесва да се конфронтира с хората.

66. Кейлъб Макдугъл (Ричи Костър)

 

В любовни отношения със: Саманта. Първа поява: Сезон 3, епизод 12. Присъдата: Саманта трудно разбираше това, което Кейлъб казва, но това не й попречи да спи с него.

65. Чивън Уилямс (Е. Хайсмит)

 

В любовни отношения със: Саманта. Първа поява: Сезон 3, епизод 5. Присъдата: Чивън и Саманта изглеждаха адски добре заедно, но семейството му и най-вече - властната му сестра, се превърнаха в голям проблем.

64. Уайли Форд (Браян Ван Холт)

 

В любовни отношения с: Шарлот. Първа поява: Сезон 2, епизод 10. Присъдата: Шарлот се позабавлява покрай Уайли, като част от антуража му на актьор. За известно време това беше вълнуващо, но не и за постоянно.

63. Бил Кели (Джом Слатъри)

 

В любовни отношения с: Кари. Първа поява: Сезон 3, епизод 1. Присъдата: Красивият политик Бил заразя Кари, защото застрашава кандидатурата му.

62. Вон Уайзъл (Джъстин Теру)

 

В любовни отношения с: Кари. Първа поява: Сезон 2, епизод 15. Присъдата: Вон беше писател от прекрасно артистично семейство, но така и не успя да не еякулира преждевременно.

61. Мартин Хийли (Майк Дули)

 

В любовни отношения с: Шарлот. Първа поява: Сезон 2, епизод 7. Присъдата: Шарлот се радваше на романтиката с Мартин, но баща му съсипа красивите им отношения. Мартин взе неговата страна, което разби сърцето й.

60. Рики (Майкъл Ломбарди)

 

В любовни отношения със: Саманта. Първа поява: Сезон 3, епизод 1. Присъдата: Недодялан мъжкар, който сбъдна мечтата на Саманта за секс с пожарникар.

59. Мат (Крис Тардио)

 

В любовни отношения със: Саманта. Първа поява: Сезон 3, епизод 4. Присъдата: Този самодоволен задник бе асистент на Саманта, докато тя не го уволни. И тогава те имаха страхотен секс.

58. Дейв (Даниел Травис)

 

В любовни отношения с: Миранда. Първа поява: Сезон 4, епизод 2. Присъдата: Атлетичният Дейв каза на Миранда, че е секси, когато бе без грим, с раздърпан потник и цялата плувнала в пот. Той не спря да й го повтаря, но когато тя се почувства наистина секси, той я нарече самодоволна.

57. Кен (Джонатън Уокър)

 

В любовни отношения със: Саманта. Първа поява: Сезон 1, епизод 8. Присъдата: Саманта никога не е имала угризения да спи с женен мъж, но Кен направи нещата твърде сложни.

56. Брад (Тед Кинг)

 

В любовни отношения със: Саманта. Първа поява: Сезон 4, епизод 7. Присъдата: Макар че Брад не се оказа много добър човек, той бе истински звяр в леглото. Сгреши само, когато помоли Саманта да си обръсне катеричката.

55. Уорън (Джон Болгър)

 

В любовни отношения със: Саманта. Първа поява: Сезон 4, епизод 6. Присъдата: Фантастичен в леглото, но с поведението на малко дете. Лоша комбинация!

54. Д-р Брадли Мийго (Патрик Брийн)

 

В любовни отношения с: Кари. Първа поява: Сезон 2, епизод 17. Присъдата: Нямаше нищо нередно в него, но остана на заден план, след като Кари се засече с Тузара и Наташа.

53. Джош (Марк Фойерщайн)

 

В любовни отношения с: Миранда. Първа поява: Сезон 2, епизод 4. Присъдата: Много сладък, но с него Миранда така и не успя да стигне до оргазъм.

52. Ник, треньорът по борба (Питър Онорати)

 

В любовни отношения със: Саманта. Първа поява: Сезон 4, епизод 8. Присъдата: Саманта изживя неприлично горещ секс с треньора си по борба Ник. Браво на него!

51. Арън (Нийл Пепе)

 

В любовни отношения с: Миранда. Първа поява: Сезон 2, епизод 2. Присъдата: Мръсотийките в леглото могат да бъдат разгорещяващи, но не и когато тайните фантазии на единия се превърнат в проблем за другия.

50. Д-р Марк Раскин (Били Уърт)

 

В любовни отношения със: Саманта. Първа поява: Сезон 3, епизод 7. Присъдата: Сексът с Виагра провали връзката им, но пък бе толкова горещо...

49. Маратонецът (Майкъл Ноулс)

 

В любовни отношения с: Миранда. Първа поява: Сезон 4, епизод 6. Присъдата: Приятен мъж, който успя да шокира Миранда в леглото. Той бе прекалено обсебен от задните й части, за да го изтърпи.

48. Пол (Роб Боуг)

 

В любовни отношения с: Шарлот. Първа поява: Сезон 2, епизод 1. Присъдата: Пол не спря да се пипа по гениталиите дори на обществени места. Когато тя му купи скъпо бельо, той й каза, че се движат твърде бързо.

47. Детектив Стивънс (Тимъти Гибс)

 

В любовни отношения с: Миранда. Първа поява: Сезон 3, епизод 17. Присъдата: Липсата на самочувствие подтикна Миранда да попрекали с алкохола заради красивия детектив. Тогава той я обвини, че е алкохоличка.

46. Том (Крейг Гас)

 

В любовни отношения с: Миранда. Първа поява: Сезон 5, епизод 4. Присъдата: Миранда имаше проблем с някои орални наклонности на Том, които не успя да приеме.

45. Гарт (Джеймс Макдоналд)

 

В любовни отношения със: Саманта. Първа поява: Сезон 3, епизод 13. Присъдата: Саманта употреби най-луксозния вибратор на Гарт, с който се запозна по време на кратката си почивка в Лос Анджелис.

44. Джордж (Джош Хамилтън)

 

В любовни отношения с: Миранда. Първа поява: Сезон 3, епизод 10. Присъдата: Какъв  сладур! Телефонният секс с адвоката Джордж бе вълнуващ, докато Миранда не установи, че го прави и с други жени.

43. Том (Том Гилрой)

 

В любовни отношения с: Шарлот. Първа поява: Сезон 2, епизод 4. Присъдата: Шарлот съблазни г-н Домашен майстор, но той бързо й омръзна. Можеше да симулира оргазъм, но не и интимност. 

42. Патрик Кейси (Ричард Джоузеф Пол)

 

В любовни отношения с: Кари. Първа поява: Сезон 2, епизод 16. Присъдата: Кари бе очарована от него. В крайна сметка той разкри, че е бивш алкохолик и прехвърли манията си към Кари.

41. Уейд (Кейн Питърсън)

 

В любовни отношения с: Кари. Първа поява: Сезон 3, епизод 15. Присъдата: Уейд бе едно непораснало момче с мания по комиксите и скутера. Кари нямаше нищо против да пушат трева на покрива, но нищо повече.

40. Фермерът Люк (Кристофър Брейдън Джоунс)

 

В любовни отношения със: Саманта. Първа поява: Сезон 4, епизод 9. Присъдата: Саманта преоткри секса с фермера Люк, но отношенията им нямаше как да получат развитие, тъй като тя е градско момиче.

39. Уесли Йорк (Джак Мълкахи)

 

В любовни отношения със: Саманта. Първа поява: Сезон 2, епизод 15. Присъдата: Дори и за Саманта се оказа трудно да прави секс с брата на една от най-добрите си приятелки - Шарлот.

38. Джак (Джоузеф Мърфи)

 

В любовни отношения с: Шарлот. Първа поява: Сезон 1, епизод 8. Присъдата: В много отношения Джак беше идеален за Шарлот, но имаше един недостатък - искаше да направят тройка...

37. Ерик (Тери Маратос)

 

В любовни отношения с: Шарлот. Първа поява: Сезон 4, епизод 18. Присъдата: Ерик имаше потенциал, но откачи, когато видя луксозния апартамент на Шарлот - който всъщност беше на Трей.

36. Сет Робинсън (Джон Бон Джоуви)

 

В любовни отношения с: Кари. Първа поява: Сезон 2, епизод 13. Присъдата: Проблемът при Сет бе, че той губи интерес към жените, след като прави секс с тях.

35. Сам (Тимъти Олифант)

 

В любовни отношения с: Кари. Първа поява: Сезон 1, епизод 4. Присъдата: Сам бе много сладък и се целуваше страхотно, но бе твърде млад за Кари.

34. Уокър Луис (Робърт Джон Бърк)

 

В любовни отношения с: Миранда. Първа поява: Сезон 4, епизод 13. Присъдата: Уокър беше последният флирт на Миранда преди раждането. За съжаление, когато той се върна в следващия сезон, не се почувства удобно заради крещящото бебе.

33. Джон (Дийн Уинтърс)

 

В любовни отношения с: Кари. Първа поява: Сезон 2, епизод 14. Присъдата: Да правиш секс с приятел, не се оказа толкова вълнуващо. Кари не успя да превърне секса в реална връзка.

32. Брайън (Джош Стамберг)

 

В любовни отношения с: Шарлот. Първа поява: Сезон 1, епизод 4. Присъдата: Шарлот отказа да прави анален секс и това беше решаващо за връзката й с Брайън.

31. Майкъл Конуей (Джак Кьониг)

 

В любовни отношения с: Шарлот. Първа поява: Сезон 1, епизод 7. Присъдата: Още един от приятелите на Шарлот със сексуални желания, на които тя не пожела да откликне.

30. Жил (Ед Фрай)

 

В любовни отношения с: Кари. Първа поява: Сезон 1, епизод 5.Присъдата: Толкова очарователен и красив, но направи грешката да даде пари на Кари след секс.

29. Александър Петровски (Михаил Баришников)

 

В любовни отношения с: Кари. Първа поява: Сезон 6, епизод 12. Присъдата: Какво видя Кари в него изобщо? Да, той беше богат, но двамата не бяха подходящи един за друг.

28. Адам Бол ( Боби Канавейл)

 

В любовни отношения със: Саманта. Първа поява: Сезон 3, епизод 9. Присъдата: Оралната любов се превърна в мъчение за Саманта заради неприятния вкус на някои негови течности. Красив мъж, страхотен в леглото... колко жалко!

27. Том Рейми (Сам Робардс)

 

В любовни отношения със: Саманта. Първа поява: Сезон 3, епизод 11. Присъдата: Саманта беше смутена, когато Том я помоли да си направи тест за СПИН.

26. Беърд Джонсън (Донован Лийч)

 

В любовни отношения с: Шарлот. Първа поява: Сезон 3, епизод 4. Присъдата: Беърд беше красив художник, който пожела от Шарлот да му позира, облечена като... мъж. По време на всичко това двамата се разгорещиха и Шарлот за първи прави секс с... мустаци.

25. Тор (Крис Джон)

 

В любовни отношения със: Саманта. Първа поява: Сезон 2, епизод 6. Присъдата: Тор бе фитнес инструкторът на Саманта, който с радост я обръсна цялата в собствената й баня.

24. Джейк (Брадли Купър)

 

В любовни отношения с: Кари. Първа поява: Сезон 2, епизод 4.Присъдата: Срещата им приключи светкавично, след като Джейк направи грешката да й покаже корицата на списание, напомнящо й как изглежда сега.  

23. Трей Макдугъл (Кайл Маклоклън)

 

В любовни отношения с: Шарлот. Първа поява: Сезон 3, епизод 7. Присъдата: Трей беше перфектен извън спалнята. Екссъпругът на Шарлот така и не успя да я направи щастлива заради ужасната си майка и сексуалните си проблеми.

22. Градинарят (Стив Харис Ричард)

 

В любовни отношения с: Шарлот. Първа поява: Сезон 3, епизод 17. Присъдата: Точно така, градинарят получи по-висок ранг от Трей поне в секса. Той й даде това, от което имаше нужда.

21. Джеф Фентън (Антъни Алесандро)

 

В любовни отношения със: Саманта. Първа поява: Сезон 3, епизод 2. Присъдата: Макар че беше невероятен в леглото, не му достигнаха няколко сантиметра височина.

20. Ричард Райт (Джеймс Ремар)

 

В любовни отношения със: Саманта. Първа поява: Сезон 4, епизод 10. Присъдата: От време на време Ричард беше перфектният мъж за Саманта, но така и не успя да й остане верен. Накрая тя се побърка от ревност и го заряза.

19. Майк (Алекс Драпър)

 

В любовни отношения с: Шарлот. Първа поява: Сезон 2, епизод 9. Присъдата: Шарлот го убеди да се обреже и той я заряза. Майк реши, че трябва да "разходи" новото си приятелче в квартала.

18. Джеръми (Дейвид Духовни)

 

В любовни отношения с: Кари. Първа поява: Сезон 6, епизод 10. Присъдата: Бивши гаджета от гимназията, двамата се срещнаха отново. Когато тя поиска да правят секс, Джеръми й призна, че се лекува в психиатрична клиника.

17. Мич Сейлър/Г-н "Котенце" (Чарли Шрьодер)

 

В любовни отношения с: Шарлот. Първа поява: Сезон 2, епизод 3. Присъдата: Шарлот го пусна между чаршафите си и бе възнаградена с най-разтърсващия оргазъм. Г-н "Котенце" владееше оралната любов до съвършенство.

16. Рей Кинг (Крейг Биерко)

 

В любовни отношения с: Кари. Първа поява: Сезон 4, епизод 3.Присъдата: Секси джаз музикантът прелъсти Кари и в началото това й харесва. Рей имаше потенциал, особено с малко лекарства.

15. Джъстин Андерсън III (Питър Гайлс)

 

В любовни отношения с: Шарлот. Първа поява: Сезон 5, епизод 5. Присъдата: Той щеше да бъде идеален за Шарлот, ако не беше все още омъжена за Трей.

14. Шон (Еди Кахил)

 

В любовни отношения с: Кари. Първа поява: Сезон 3, епизод 4.Присъдата: Той беше изключително очарователен и сладък, но неговата бисексуалност отказа Кари.

13. Роджър Коб (Даниел Макдоналд)

 

В любовни отношения с: Миранда. Първа поява: Сезон 2, епизод 15. Присъдата: Проблемът на Роджър бе, че има дете, а Миранда не успя да се справи с това.

12. Стефан (Дан Футърман)

 

В любовни отношения с: Шарлот. Първа поява: Сезон 2, епизод 11. Присъдата: Коя жена не би искала да промени един гей? И Стефан дори не е гей - просто е прекалено женствен.

11. Скипър Джонсън (Бен Уебър)

 

В любовни отношения с: Миранда. Първа поява: Сезон 1, епизод 1. Присъдата: Скипър е такъв смотаняк, но той бе смотанякът на Миранда. Макар че не е по-различен от Стийв, той не успя да задържи интереса й.

10. Джак Бъргър (Рон Ливингстън)

 

В любовни отношения с: Кари. Първа поява: Сезон 5, епизод 5.  Присъдата: Джак беше добър вариант за Кари, писател също като нея. Амбициите му не позволиха на връзката им да се развие и той скъса с нея.

9. Шон (Скот Рабиновиц)

 

В любовни отношения с: Кари. Първа поява: Сезон 1, епизод 3.Присъдата: Нямаше нищо нередно в Шон! Просто той се размина с плановете на Кари за брака. Тя не беше готова да се омъжи.

8. Бен (Иън Кан)

 

В любовни отношения с: Кари. Първа поява: Сезон 2, епизод 3.Присъдата: Той беше сладък и забавен, но Кари реши, че трябва има нещо нередно в него. Бен с право я заряза!

7. Новият янки (Марк Дивайн)

В любовни отношения с: Кари. Първа поява: Сезон 2, епизод 1.Присъдата: Този горещ бейзболен играч привлече вниманието на Кари, докато не видя Тузара. Оказа се, че все още не е готова за нова връзка.

6. Д-р Робърт Лийдс (Блеър Ъндърууд)

 

В любовни отношения с: Миранда. Първа поява: Сезон 6, епизод 9. Присъдата: Толкова секси, а и  лекар! Двамата с Миранда гледаха дори сапунени сериали. Всичко щеше да е чудесно, ако не бяха бебето и татко Стийв.

5. Тузаря (Кристофър Нот)

 

В любовни отношения с: Кари. Първа поява: Сезон 1, епизод 1.Присъдата: Тузара бе голямата любов на Кари. Видяхме го в цялата поредица. Той разби сърцето й неведнъж, но накрая се оказа, че е свестен мъж.

4. Ейдън Шоу (Джон Корбет)

 

В любовни отношения с: Кари. Първа поява: Сезон 3, епизод 5.Присъдата: Ейдън искаше твърде много от Кари, а тя все още не се беше отърсила от Тузара.

3. Стийв Брейди (Дейвид Егънбърг)

 

В любовни отношения с: Миранда. Първа поява: Сезон 2, епизод 8. Присъдата: Чаровният барман винаги беше усмихнат и търпелив с Миранда. Една нощ с него и двамата станаха родители...

2. Хари Голдънблат (Евън Хендлър)

 

В любовни отношения с: Шарлот. Първа поява: Сезон 5, епизод 7. Присъдата: Непохватен и груб, Хари не беше това, което търсеше Шарлот. Тя дори се срамуваше от него! Но той й осигури живота, за който беше мечтала.

1. Смит Джерод (Джейсън Луис)

 

В любовни отношения със: Саманта. Първа поява: Сезон 6, епизод 2. Присъдата: Смит беше много повече от секс за Саманта. Той остана с нея, когато беше на химиотерапия. Разликата във възрастта обаче си каза тежката дума!