Всички ние мечтаем за принца на белия кон, този, който ще ни накара да се усмихваме и да се чувстваме щастливи и успешни, намерили това, от което се нуждаем. Аз не се нуждая от мъж, за да се чувствам успешна, а ти? Ти също можеш да бъдеш своя принц! Можеш да дадеш посока на живота си и неотлъчно да я следваш, докато тя те издигне... на върха.

Приготвили сме ви списък с имена на жени, които освен красота, имат и своите блестящи постижения. Гарантираме ви, че ще ви накарат гордо да вдигнете глава и да си кажете „Аз съм жена!“
 
  1. Хилари Клинтън
    Получила своето образование в Юридическия факултет на Йейл, от 2001г. до днес Хилари изпълнява длъжността на сенатор от Ню Йорк. Родена е в Чикаго през октомври на 1947г. и тридесет години по-късно става известна като съпруга на бившия президент на САЩ Бил Клинтън, който е член на Демократичната партия. От 1993г. до 2001г. Хилари Клинтън беше първата дама на Съединените щати. Какво постижение само! 



  2. Каролина Херера
    През 1039г. Венецуела също подарява на света една талантлива жена. Каролина е моден дизайнер и предприемач, която основава своя собствена империя с голям международен успех. Не сте чували много за нея, но през 1970г. е била обявена за най-добре облечената жена на света.



  3. Елена Исинбаева
    Какая девочка! Точно така, познахте и този път – рускиня. Спортистка, покорила олимпийския, световния и европейския шампионат със своя овчарски скок. Държи световния рекорд: на открито – 5,01 метра и на закрито – 4,93м.
    През 2004г и 2005г. е избрана за най-добър спортист на годината от Международната федерация по лека атлетика. А през 2007г. получава престижната награда Laureus отново за най-добър спортист на годината. Невероятно!



  4. Джулия Робъртс
    Талантът на холивудските актриси не би се побрал в тази статия, за това ние решихме да сложим в нея чаровната усмивка на Джулия. Заслужава го! Ражда се в Джорджия, САЩ през 1967г. и двадесет години по-късно дебютира на големия екран в „Червената Кръв“, режисиран от брата на актрисата.
    Робъртс получава своята слава с ролята на проститутка в „Хубава Жена“, която й носи и номинация за Оскар. По това време тя вече е най-високо платената актриса в Холивуд със заплата между 16 и 17 милиона долара на филм. Печели своя първи Оскар през 2000г. благодарение на филма „Ерин Брокович“.



  5. Мадона
    Родена в Бей Сити, Мичиган на 16 август, 1958г., кралицата на попа се проявява като певица, танцьорка, продуцент, актриса, текстописец, моден дизайнер, писател и напоследък – американски режисьор. Мадона е икона на международното изкуство от последните две десетилетия. Всеизвестни са музикалните й клипове, пълни с провокативни материали – политически, религиозни и сексуални символи. Мадона показва жената такава каквато е – свободна, следващата собствената си воля.



  6. Мария Шарапова
    Мария е родена в Няган, Сибир през 1986г. Шарапова завоюва света със своята тенис ракета, тя е петата най-добра тенисистка в света. Всеизвестна е и успешната й кариера като модел.  През 1986г. родителите й напускат Русия, страхувайки се от последиците от инцидента с Чернобил.
    Започва да обича тениса от съвсем малка, когато чичо й й подарява тенис ракета.