Какво е усещането да се докосваш пръв до актуалните модни тенденции и технологични достижения в козметиката, да разширяваш познанията и уменията си, както и кръга си от познати и приятели, и да чувстваш, че принадлежиш към едно цяло. Това ще ни разкажат 5 вдъхновяващи жени, представители на Avon. Чрез своята мотивация, чар, самочувствие и компетентност те имат силата да променят света и да създават красота. Петте дами са избрани за първи път в 15 годишната история на Avon в България да украсят корица на брошурата на компанията, която достига до хиляди жени и момичета.

 Днес ще ви срещнем с Албена Толева:

Албена Толева е представител на Компанията за жени от 5 години. Учи графичен дизайн, но още от ученическите си години има досег с продуктите на Avon. Впечатлена от пленителния свят на Avon – от красотата и цветовете, Албена става представител веднага щом завършва училище.

Къде живее красотата?

Красотата на една жена е, когато се чувства добре и е щастлива. А това най-вече си личи в очите и усмивката й. Понякога нещо съвсем дребно може да помогне на една дама да излъчва красота.

Има ли магическа пръчка, която прави жената красива?

Всеки може да намери своята магическа пръчица, която го преобразява. Аз лично се чувствам много специална, когато нося червило Luxe. То прави устните ми меки и свежи,  с него се усещам по-самоуверена. Лично аз предпочитам по-меките цветове, защото отиват на тена ми. Елегантен цвят за устни е основата на моя грим. Всички продукти от серията Luxe ми дават усещането за бляскава визия и неповторимост. Чувствам се като истинска принцеса.

А може ли всяка жена да бъде принцеса?

Наистина вярвам, че това е възможно. При ежедневните ми контакти с различни жени дори виждам, че не е въпрос на много усилия и средства, а е по-скоро вътрешна потребност и стремеж за постигането му. Това, което може да превърне едно обикновено момиче в принцеса е подходящия грим, подбран с усет. А Avon предоставя богати възможности това да се случи лесно. Много от моите клиенти търсят професионални съвети от мен, за да получат най-доброто за себе си от различните продукти. Това, което много ме ласкае е, че дамите ме приемат за техен консултант. Затова се стремя винаги да съм на ниво и да дам подходящ съвет. Благодарение на продуктите, които Avon предлага и които са винаги в крак с модните тенденции, а често и ги изпреварват, аз мога да предложа за всеки вкус по нещо. Препоръките ми се базират и на собствените ми впечатления – аз използвам повечето продукти и след това ги препоръчвам. Радвам се, когато видя как се променя една жена, когато получи своята поръчка от Avon.

Какво е чувството да си на корицата на брошурата на Avon?

Никога не съм се чувствала по-изискано. По време на цялата фотосесия наистина се усещах специална. Самата мисъл, че стотици хиляди жени ще ме видят заедно с останалите 4 момичета и това ще ги провокира да мечтаят, че хиляди копнеят да бъдат на моето място и аз съм избрана да бъда лице, беше неповторимо. Най-хубавото е, че всяка една от 400-те дами, явили се на конкурса, както и всяка една дама – представител има възможност да преживеят това специално изживяване, каквото имах аз.

Как се промени света ти след като стана лицето от корицата?

Аз лично се чувствам много по-мотивирана. С тази корица показахме, че специалните неща могат да се случат на всеки един от нас. А усещам промяна и от страна на клиентите, които виждат, че Avon e компания, която освен, че предлага добри продукти, предоставя и специално отношение. Като цяло светът на Avon е едно прекрасно място.