Представяли ли сте си Коледа по по-различен и нестандартен начин? Представялили сте си я релаксираща, отпускаща и незабравима?

Предизвикваме ви на тези празници да заложите на себе си и да позволите на другите да се погрижат за вас. Обикновено всяка дама е изключително заета в края на годината - трябва да избере подаръци за цялото си семейството, да измисли забавни активности за децата, да подбере менюто, да напазарува и какво ли още не. Предлагаме да отметнете предварително половината от този списък и да се отдадете на заслужена почивка.

Съществува ли обаче място далеч от дома, което да е също толкова уютно и обгръщащо с топлина?

Подходящото кътче за всички, които търсят спокойствие и релакс по-време на празниците, се нарича хотел "Аспа Вила", който е сгушен в планинското селце Баня, намиращо се в близост до Банско. Мотото на хотела е "Посрещаме Ви като гости изпращаме Ви като приятели!". Точно това, от което се нуждаете, нали?

Представете си, че вместо да правите компания на печката, тази година ще имате възможност да се насладите на СПА удоволствия като открит басейн и джакузи с минерална вода с температура от 39 градуса, термална зона, включваща сауна, парна баня, ледено ведро и релакс зона. От "Аспа Вила" са ви приготвили още традиционна вечеря на 24.12. 2015 г. с постно меню и питка с късмети. Коледният обяд пък ще се превърне незабравимо изживяване около камината на ресторанта, "гарниран" с греяно вино.

Весели празници!