Дрешник, камина и голяма вана – това са нещата, които дамите търсят, когато избират дом.

Често се случва мъжете, а и ние жените да си задаваме въпроса "Какво всъщност искаме?", без да предполагаме колко простичък е отговорът всъщност - място и огромен дрешник.

По традиция мъжът е този, който трябва да изгради жилището. Жената обаче е тази, която създава дома. Това показват и наблюденията на Васил Колев, който от шест години се занимава с интериорен дизайн.

"Ако трябва да обобщим по някакъв начин желанията на дамите, по-скоро обръщат специално внимание на кухните, обичат практичността, искат всяко нещо да е уютно, практично, с подходящите цветове. И колкото повече уреди има в една кухня, толкова по-удобна е за тях", коментира Васил.

Дамите държат на това в дома има повече място за дрехи и обувки. Това е задължителното изискване. Важно е домът да е на достъпно място, с голям гараж или паркинг с възможности за маневриране.

Жените обичат простора и светлината, а големите и хубави тераси са особено предимство. Най-добре, разбира се, е къщата с двор. Всяка жена обаче има специфични предпочитания и нужди. Едно обаче е сигурно, когато става въпрос за жилище, жените не правят компромис с размера.

Източник: news7.bg