Много пъти сме попадали на тестове, които като с магия ни разкриват в коя страна съдбата ни е отредила да живеем. Ето че ние от екипа на Dama.bg решихме да предложим на вашето внимание подобен тест, но с много по-сигурен резултат. Нека се позабавляваме заедно!


Ето и правилата:

Ще видите четири менюта с няколко изречения, обясняващи състава на вкусните блюда в тях. Това, което трябва да направите, е да изберете само едно меню, това, което най-много ви допада и приляга на вашия вкус. Мъдър мъж е бил този, който е казал, че любовта на мъжа минава през стомаха, но ние ще добавим, че щастието на всяка дама минава по същия път.

В края на статията ще видите за коя страна по света е типично менюто, което сте избрали и именно там е вашето място. А ако се чувствате добре там, където сте в момента, то отговорът на всички въпроси е едно дългосрочно пътешествие.



Меню №1:

Основно ястие: Обикновено се прави с пиле, маслини и царевица.
Напитка: Ягодов шейк с ром.
Десерт: Десерт, направен от яйчен жълтък, захар и кокосови стърготини.



Меню №2:

Основно ястие: Включва паста, доматен сос, ориз, леща, карамелизиран лук и чесън.
Напитка: Студен чай от червен хибискус
Десерт: Печени сладкиши, мляко, крем и орехи.



Меню №3:

Основно ястие: Пълнени сърми, гарнирани със заквасена сметана, лимон и зехтин.
Напитка: Комбинация от вино и чай
Десерт: Сладки понички с боровинки



Меню №4:

Основно ястие: Юфка с калмари, боб, лук, стрити на прах фъстъци
Напитка: Студен чай със захар, кондензирано мляко, кокосово мляко, портокалов сок и канела.
Десерт: Оризово брашно, захар, кокосово мляко, капка жасмин и сок от пандан

 
След като си избрахте меню, време е мистерията да бъде разкрита:

 

Под Меню №1 се крие…Бразилия!

Изглежда вашето щастие се крие се крие в Рио-де-Жанейро! Потърсете го из бразилските улици с чаша кафе, но дръжте очите си широко отворени, за да не подминете някой от годишните карнавали. С маска или не, то вие можете да посетите и дъждовните гори, които ще ви омагьосат и ще ви накарат да се влюбите в Бразилия.

Под Меню №2 се крие…Египет!

Страната, в която трябва да живеете, е Египет, но не се заблуждавайте, че единствената магия там е скрита в пирамидите. Тя се разхожда по улиците на Кайро, гледа ви в очите и ви маха за сбогом, ако решите да си тръгнете. Но вие дори няма да си го помислите! Пъстрите шалове, криещи лицата на девойките в Египет ще ви омаят, а персийските килими и историческите останки от Древен Египет ще ви разкажат вълшебната африканска приказка.

Под Меню №3 се крие…Румъния!

Какво чакате? Грабвайте куфара и се запътвайте към северната ни съседка, защото тя е страната, в която трябва да живеете.

Под Меню №4 се крие…Тайланд!

Колко екзотично! Насладете се на една съвсем нова култура под погледа на Буда, който ще ви запознае с правилата на кармата и възраждането.