Замисляла ли си се някога какво прави един спомен ярък и вълнуващ? Спомняш ли си усещането да се върнеш години назад, точно в онзи специален момент, който остана завинаги в съзнанието ти? Мигът от детството, в който опита любимото лакомство на баба. Усмивката на момчето от съседния клас, първата любов, първата целувка ... 

... А спомняш ли си вкуса на тези незабравими дни, които остават в съзнанието ти завинаги?

Специалните мигове в нашия живот нямаше да бъдат същите, ако в тях отсъстваха вълнуващите аромати и вкусове, които галят сетивата щом ги усетим повторно и днес. Те идват, за да събудят емоции и да отстъпят отново място на трепетните вълнения от „онова време“.  

Истинската емоция на дните ни се крие в това да си играем с вкуса им. Понякога те са горчиви, но това е неизбежна част от цялата палитра вълнения, които трябва да усетим, за да можем да се насладим истински на сладките мигове.  

А сладките мигове раждат красиви спомени, когато са споделени. Какво ти е необходимо?

Ти, любимия човек, един жест и вкусът на момента. Онзи завладяващ вкус, който ще си спомняш отново след години. Поднеси го, наслади му се и събуди сетивата си!

Този месец мини бонбониера „Черноморец“ е с романтичен облик, за да бъдат твоите“сладки“ мигове още по-романтични и запомнящи се.  Неустоимият вкус на традиция и любов, сега е облечен в нежна и красива премяна, за да бъде твоя комплимент към любимия човек.