Като всеки друг сезон и зимата има своите предимства и недостатъци. Всички сме на мнение, че снегът, топлите напитки, виното и вечерите край камината са едни от най-големите предимства. А недостатъците... до голяма степен са свързани със състоянието на Вашата кожа. 

 
За тези студени зимни дни е необходимо да полагаме правилната защита за кожата си, за да не съжаляваме, когато дойде пролетта. В много от случаите обикновените кремове за дехидратирана кожа не помагат или вършат само частична работа. 
 
Като опитни в тази област, ние от Dama.bg Ви предлагаме лесна маска, с която да запазите кожата си мека, свежа и красива. Ефективността и е доказана, също така е подходяща за всякакъв тип кожа, така че всяка дама може да се възползва.
 
 
 
Необходими са ви: 
 
жълтък
овесени ядки (сурови) 
мед
 
 
 

 Начин на приготвяне:
 
Първо, в купа смесете равни количества от меда и ядките с жълтъка. Разбъркайте сместа хубаво! Маската е готова! Бързо, нали? 
 
Нанесете вече получената маска върху лицето си (по желание и по шията). Стойте с нея 20-30 минути. Важно е да се отпуснете, пуснете си хубава комедия и си починете. След като мине това време отмийте маската с хладка вода. 
 
 
Поглезете кожата си, тя го заслужава. Осигурете й правилната защита през зимата!