От хиляди години гадаем за характера и бъдещето на човек по неговите длани. Някои от нас се отнасят към това с песимизъм, други искрено вярват в думите на гадателите. Последните проучвания в областта на хиромантията (гадаенето по линиите на дланта) обаче са категорични: хората, на чиито длани се вижда буквата М, са наистина специални! Сега ще разберем защо...

Погледнете дланта си. Виждате ли буквата М на нея? Ако отговорът ви е положителен, вие притежавате наистина уникални способности, силно развита интуиция и имате новаторски дух.

Ако буквата М е на дясната ви ръка, значи имате заложби в областта на парите и логиката. Ако е на лявата ви ръка, ще успеете в любовта.

Хората с буква М на дланта си са изключително талантливи. Дарбите им могат да намират различни проявления – от сферата на изкуството, през управлението на хора, до това просто да живеят пълноценно и да „заразяват“ останалите с умението си да наслаждават на всеки миг. Особено ясно изразен е усетът им към езика. Това прави журналистиката и писането подходящо поприще за тях. 

Хората с буква М на дланта си носят силен заряд. Те се отдават изцяло на всяко нещо, с което се захващат. Посвещават му мислите си, енергията си, дните и нощите си. И увличат всички около себе си. Те са перфектните лидери.

Хората с буква М на дланта си не обичат лъжата. Не лъжат и мразят да бъдат лъгани. Благодарение на шестото си чувство, те веднага ще ви хванат в крачка, ако решите да злоупотребите с доверието им. Особено ако става дума за жена. Жените с буквата М на дланите си притежават по-силна интуиция от мъжете.

Хората с буква М на дланта си притежават смелост да променят живота си. Те не се страхуват да нарушат статуквото. Не се плашат от непознатото. Когато усещат, че е време да обърнат страницата, просто го правят. Дори ако нямат никаква представа какво предстои оттук нататък. Това са хора, които сграбчват всяка предоставена им възможност. Хора, които искат да оползотворят всеки шанс.

Хората с буква М на дланта си имат изключително добър бизнес нюх. Те притежават способността да предусещат промените на пазара, да откриват нови ниши, да са винаги с едни гърди пред останалите. Което често ги кара да се чувстват неразбрани. Но такава е съдбата на всички пионери – около тях има колкото сподвижници, толкова и противници. И все пак, ако познавате човек, на чиято длан виждате буквата М, допитвайте се до мнението му, вслушвайте се в съвети му. Доверете му. Няма да сгрешите. Той ще ви помогне да откриете нови перспективи, да видите нещата от друг ъгъл. Да бъдете иноватори. И да успеете.

Хората с буква М на дланта си усещат, че са различни от останалите. Да си го кажем направо: усещат, че превъзхождат останалите. Понякога това ги прави твърде властни, нетърпящи чуждо мнение и възражения. Прави ги трудни за комуникация. Често се случва да прекрачат границите и без да го съзнават, да огорчат човека срещу себе си, като го подценят. Когато това се случи обаче, те ще се извинят и ще направят всичко възможно да не повтарят грешката си. Така че, преди да им се сърдите, опитайте се да ги разберете и да им простите. Не е лесно да носиш на плещите си отговорността на иноватор.

Смята се, че в миналото много пророци и велики водачи са имали буквата М на дланта си.

Така че, ако и на вашата длан е „изписана“ тази буква, поглеждайте я по-често. В моменти на трудности това ще ви помага да си припомняте за скритата във вас сила, за дремещия в гърдите ви потенциал.