От неделя 06.09. Венера, планетата на любовта, партньорските отношения, но също така и на финансовите дела, обръща своя ход и тръгва директно през знака на Лъва. Поради тази причина е възможно повечето от нас да усетят внезапен прилив на енергия и да станат много по-решителни и демонстративни в отношенията си с другите хора.

Възможно е тези, които са сериозно обвързани през последните седмици да са се чувствали под една или друга форма ограничени, потиснати или несигурни в своите партньорства. Тези чувства сега са на път да отшумят или най-малкото хората, които са ги изпитвали, ще са способни да застанат лице в лице с проблемите във връзките си и да ги изразят гласно. Тази откровеност ще им даде възможността да оправят нещата по начина, по който искат. Директният ход на планетата на любовта ще ни даде една много по-стабилна плоскост за стъпване и ще ни направи по-открити и директни в изразяването на своите чувства.

Същото се отнася и за необвързаните. При тях като че ли ще паднат бариери и задръжки в комуникацията им с хората от противоположния пол. Голяма част от тях най-накрая ще съберат смелост да поканят човек, когото отдавна харесват на среща или най-малкото ще му се обадят и ще демонстрират интереса си. Важното е, че колкото по-откровени сме със себе си и с другите за начина, по който се чувстваме, толкова по-голям е шанса ни да получим желаното.

Директния ход на Венера е време подходящо не само за стартиране на нови лични партньорства, ами е и доста благоприятен за започване на нови бизнес начинания. Дните до 17.09., денят когато Меркурий, планетата на разума и комуникациите, обръща своя ход, са благоприятни за подписване на договори, водене на съдебни дела, както и за стартиране на нови начинания и проекти, особено такива, чиято цел е бъдещо финансово обезпечаване.

Най-силно ще усетят обръщането на планетата Лъвовете, Овните и Стрелците. При тях много силно ще си проличи отприщването на енергия и впускането им както в любовни така и в професионални начинания. Те ще са като вулкан, който доста време е насъбирал лава и през тези близо десет дни ще изригва в посоките, които си е намислил, без да позволява други хора или обстоятелства да застават на пътя му.

Телците, Водолеите и Скорпионите ще са по-склонни да зависят от други хора, във връзка с проектите, които имат желание да реализират. С търпение и постоянство нещата ще им се случват, но е важно и те да се стараят да не си оставят коня в реката, ами да действат и да гонят целите си.

Рибите и Раците ще се впуснат в реализирането на бизнес проекти и в изграждането на обществен имидж. При всички случаи няма да им липсва поле за изява или признателност от страна на останалите.

Козирозите и Девите ще са на романтична вълна и е много вероятно най-накрая да решат да действат в посока, осигуряваща им раздвижване на любовния живот. Тези от тях, които са обвързани, ще разрешат залежали конфликти с половинката, а пък свободните ще се впуснат в отдавна отлагана авантюра.

Везните и Близнаците ще имат полза от приятели или познати и е възможно да намерят решение на проблем, който ги мъчи именно покрай човек от социалната им среда. В емоционален план също се очаква да срещнат човек, който да ги развълнува, именно чрез близък човек.