Ако сте отвратени от голото човешко тяло, това видео вероятно не е за вас. Ако сте отвратени от собственото си голо тяло, това видео е точно за вас!

 

Реклама с участието на 100 голи доброволци призовава всеки един от нас да обикне своето голо тяло такова, каквото е. Много често се комплексираме от някой физически недостатък и пренасяме тези си страхове и притеснения в социалния си живот. Това комерсиално видео, освен че е реклама на лондонската агенция Man+Hatchet, е и един уникален повод да забравим за задръжките от голотата си и да започнем да се обичаме.

Видеото лансира интересно послание към всички, като Сам, който не харесва тялото си. Той ни убеждава, че голотата не е нещо, от което да се срамуваме и трябва да изпитваме гордост от тялото си.

Поръчителят на видеото - Withings, всъщност произвежда медицинска апаратура като везни, апарати за кръвно налягане. За създаването му в Естония са ангажирани 100 доброволци, които показват завидна артистичност и гола откровеност.

Стремежът към съвършенство често ни кара да се притесняваме от голотата си и да се изтезаваме с какви ли не диети. Ключът към личната ни удовлетвореност обаче се крие в приемането на тялото ни такова, каквото го е създала природата.

Ако забравим, че това е просто поредната търговска реклама, можем да се насладим на артистичната голота и въображението на хората, създали това уникално видео.