С усещането за лято и мъжете и жените се затопляме и отваряме сърцата си за любов.

Вдъхнових се да напиша тази статия след  интервю на Матю Хъси (един от най-добрите консултанти за връзки в Англия и САЩ) с Адам Лиьонс (работил с над 10 000 мъже в посока развитие на умения за съблазняване на жени). В процеса на разговара Адам сподели какви са трите най-чести профила на мъжете „Играчи”.

Важно е да ги познаваш, за да бъдеш истинска закрилница на своето сърце в топлината на лятото.

Естественият чаровник

Този тип мъже са красиви, чаровни, атлетични още от малки. Те се чувстват много конфортно със себе си. Често са общителни, забавни. Тези мъже са популярни в училище и много харесвани. Това са мъжете, които често казват на своите приятели „Просто бъди себе си”.

Още от малки са свикнали на женско внимание и всъщност не полагат никакви усилия в тази област, просто защото жените им се хвърлят на врата.

Какво е важно жените да знаят за този тип мъже. Естественият чаровник не познава чувството да се е борил за жена, защото взаимоотношенията му са се случвали с лекота. Каква е причината да е в групата на „играчите”.

За него женското внимание е естествено и той трудно може да устои на силния интерес на жените към него. Той често попада в ситуации между две жени, които се борят за него и му е трудно да вземе решение, защото иска всички да бъдат щастливи.

Според Адам Лиьонс, тези мъже ценят по-малко взаимоотношенията с жените, защото не им се налага да се борят за тях и всичко им се дава наготово.

Адам и Матю препоръчват жените да поставят граници и да не им предоставят всичко с лекота.

„Пикърът”

Това са мъже, които най-често посещават тренингите за съблазняване на жени. Често в техния живот те са копнели за разнообразни преживявания с жени, но са се чувствали неуверени, за да ги постигнат. В резултат не са имали усещането, че са избирали и са се примирявали с тези жени, които не са ги отхвърляли.

Когато започват да посещават обучения и да развиват своите умения тези мъже осъзнават, че не е толкова трудно да общуват с жените и вече имат избор към коя жена да се насочат.

Пред тях се отваря един нов свят и те се впускат с любопитство и интерес да го изследват. В този период мъжът разбира какво всъщност търси в жените и какво е важно за него.

Много често този тип мъже копнеят да изградят качествени взаимоотношения с една жена, но в съшото време чувстват силната нужда да преминат през това лично изследване и опознаване на жените, за които само са си мечтали. В тях има страх да се впуснат в дълбока връзка, защото имат усещането за нещо неизживяно.

Ако попаднеш на такъв мъж в процеса му на обучение, много вероятно е да бъдеш поредната в списъка. Това не е защото те искат умишлено да наранят жената до тях, просто са в процес на опознаване на себе си.

 „Казанова”

Това е най-опасният от тримата. Често в младежните си години тези мъже са имали трудности с жените и израстват със скрит гняв към тях и тайно, понякога неосъзнато, желание за отмъщение.

Този тип мъже са много интелигентни. Те влизат в дълбочина в материята за съблазняване на жените и буквално стават професионалисти.

Това, което ги прави опасни е че тяхната цел е не да спят с жената, а да я накарат да се влюби в тях. Те често правят всичко за жената до тях, обожават я, правят и подаръци, запознават я с близките си.

Създават илюзията за сериозно обвързване и чак в момента, в който жената сподели, своите дълбоки чувства те се замислят дали искат да продължат с тази жена или не. За съжаление точно в този момент, те често изоставят жената и продължават към покоряването на нова цел.

Светът на взаимоотношенията е пъстър, непредсказуем и вълнуващ. Моят съвет към теб е наслаждавай се на лятото, обичай с мъдро сърце и бъди своя закрилница.

Бъди Вдъхновяваща Жена,

Марина

Консултант по женственост и връзки, Психолог, създателка на Бъди Вдъхновяваща Жена и сертифициран треньор в Академията за треньори на Наталия Кобилкина.

П.П Ако тази статия ти харесва, сподели я на приятелки и бъди част от жените, които вдъхновяват жени.

П.П Каня те на моята специална лекция посветена на темата за мъжете и емоционалното обвързване „Подходящ ли е за емоционално обвързване”, която ще проведа на 3 Юни, 19:30 – 21:30, цена 15 лева (за първите 15 записани, цената е 10 лева). За повече информация тук