Малко са хората, които знаят, че Ал Бано Каризи, който ще гостува у нас заедно с дуетната си половинка Ромина Пауър за грандиозен концерт в зала „Арена Армеец“, е един от водещите производители на класно италианско вино. Верен на обещание, дадено преди години на баща му, Ал Бано не прекъсва корените на фамилията си и освен суперзвезда от световна величина, днес той се нарежда и сред най-добрите производители на винo.

Продукцията на италианската мега-звезда расте в райските земи на Челино Сан Марко (родното място на певеца в Южна Италия) и понеже е с изключително високо качество, се продава на баснословни цени. Сред видовете, които се прозвеждат в имението, са червено, бяло, розе, пенливи и десертни напитки. Любопитно е, че вината са кръстени на хитовете на най-продавания дует в света като „Libertà“ и „Felicità“.

През 2009 г. вино на Ал Бано печели отличие за най-добро в световен мащаб, а към днешна дата той произвежда 350 000 бутилки годишно. VIP-напитките предизвикват сериозен чуждестранен интерес, затова по-голямата част от тях са предназначени за износ и най-често присъстват на трапезата на най-богатите хора на планетата: от САЩ през Русия та чак до Австралия. От тях успя да опита и българският елит, който се събра преди три години да отпразнува рождения ден на Жокер Медия. Тогава селекцията от вината беше направена лично от Ал Бано.

На 16 декември българската публика ще стане свидетел на едно историческо събитие, за което ще се говори дълго! Ал Бано и Ромина Пауър, две от най-големите италиански звезди за всички времена, ще се съберат отново за грандиозен BEST OF концерт в "Арена Армеец".

Билетите за концерта са на цени от 40 до 120 лева и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна, както и online ТУК .