Предстои опасен период от днес 13-16.07 с максимум 14-15.07!

Напрегнатостта се дължи на отношенията между Марс, Меркурий, Луната, Плутон и Уран.

Нехармоничните отношения и напрегнатата енергия ще създадат по-агресивни реакции у хората, освен това ще повишат риска от инциденти, ще ескалира и враждебността в общуването. 

От изключителна важност е да бъдете максимално внимателни, когато пътувате, работите с машини и шофирате. 

Вероятно повече проблеми ще се появяват в ежедневието ви, но при сблъсъка с тях от вас се изисква внимание и детайлно обмисляне, а не паника и драматизъм.

Ако в този период се сблъскате с някаква неприятност, преди да вземете окончателно решение, спрете за малко, дишайте бавно и не реагирайте преди да се успокоите, защото така можете само да усложните кризата. 

Важно е освен това, когато можете, да останете обективен наблюдател на ситуацията, а не да сте активен участник в нея. Изчакайте негативната енергия да отмине. Ако все пак е необходимо да вземете някакво решение, не го правете под стрес, а бъдете максимално спокойни.

Бъдете внимателни и се пазете, избягвайте пътувания и опасни дейности, ситуации на крайни емоции, конфликти, катастрофични условия, негативни емоции или хора.

Кардиналните знаци ще бъдете най-засегнати в този период. Ако имате планети в някой от знаците Овен, Рак, Везни или Козирог, трябва да бъдете особено внимателни.