Какво е усещането да се докосваш пръв до актуалните модни тенденции и технологични достижения в козметиката, да разширяваш познанията и уменията си, както и кръга си от познати и приятели, и да чувстваш, че принадлежиш към едно цяло. Това ще ни разкажат 5 вдъхновяващи жени, представители на Avon. Чрез своята мотивация, чар, самочувствие и компетентност те имат силата да променят света и да създават красота. Петте дами са избрани за първи път в 15 годишната история на Avon в България да украсят корица на брошурата на компанията, която достига до хиляди жени и момичета.

Днес ще ви срещнем с Ива Тонева:

Ива Тонева е в семейството на Avon като представител от 2 години. Занимава се с дизайн на дрехи, като най-много я привличат моделите за дамите. Определя цветознанието и игрите на контраст и подобие за допирна точка между дизайнерското й амплоа и това на представител. Красота около нея във всичките й проявления я вдъхновява да прави света около себе си по-красив.

Кое може да накара една жена да се чувства като в приказка – красива рокля или пълна козметична чантичка?

Приказното усещане е най-пълно, когато всичко е в синхрон – и тоалетът и гримът. Това са два белега на стил, които издават същността на жената. Както цветовете са отражение на емоциите, така и начинът на обличане и грим са част от себеизразяването. Това се опитвам да предам и на моите клиенти, когато търсят мнението ми на експерт по козметиката и искат да вземат най-новото и актуалното. Важно е всяка дама да намери за себе си това, което я кара да се чувства като приказна героиня. Хубавото при Avon e, че предлагат голямо разнообразие – има продукти и за по-смелите, както и за по-консервативните жени.

Какво може да събуди „спящата красавица“ у една жена?

Аз лично не мога да устоя на уханието на любим парфюм. Това е нещо, което може да ме накара да се усмихна, да се почувствам по-витална и със самочувствие. Обожавам ароматите и много се радвам, че получих възможността да представя и препоръчам един от любимите си парфюми -Incandessence. Ароматът му е толкова женствен, чувствен и свеж, зарежда ме положително като слънчев ден. В него се усеща и аромат на роза, но не традиционният, а много по-свеж. За мен ароматът на този парфюм е уханието на женственост, чувственост и красота.

Живот като в приказка е…?

Всяка дама може да направи живота си като приказка и да се чувства като принцеса. Важно е да прави нещата, които я карат да чувства удовлетворение, да се усеща специална и неповторима. Радвам се, че ежедневните ми контакти с клиентите ми носят всички тези емоции. Осъзнавам, че това, което правя ми дава възможност да съчетавам много житейски и професионални роли. В същото време успявам да разпределя времето и ангажиментите си,  така че да имам и моменти за мен самата. Всичко това няма как да не ме кара да се чувствам щастлива и да живея като в сбъдната приказка. А това, че за моите приятели съм професионален консултант и нещо като козметичен „гуру“, ме кара да се чувствам много специална.  

Какво е чувството да си на корицата на брошурата на Avon?

За първи път в близо 15-годишната история на компанията в България, на корица на брошура на Avon застават Представители. Беше страхотен ден. Ако отново се появи възможност да се снима корица на брошура в България, ще направя всичко по силите си да участвам в подобен проект. По време на фотосесията видях много щастливи жени, удовлетворени от възможността да лица на корицата на брошура.

Има ли следващ връх за покоряване след като стана лицето на корицата?

За мен това беше нещо специално, за което дори и не съм имала амбиция. Много съм благодарна за компанията, която наистина успя да ни подари специално и уникално преживяване. Този проект показва още една прекрасна страна на това да си представител. Много от моите познати и приятели дори започнаха да се интересуват повече от това, което правя, защото до момента не бяха осъзнали пълния потенциал и възможности, които Avon предоставя. Вече освен за продуктите си говорим и за предимствата на всички обучения и цялото ноу-хау, което придобиваме, както и за спестяванията от отстъпки, които реализираме, а това никак не са малко ползи.