Всички обичат жените Риби, защото:

1. Те са забавни.

Жената Риби ще направи живота ти интересен. С нея никога няма да ти е скучно. Тя гледа света с очите на дете. И в това се крие чарът й. Способна е да се изненадва непрекъснато и от всичко. Способна е да вижда необикновеното в обикновеното. Способна е да живее истински. И увлича останалите след себе си. С жената Риби се чувстваш по-млад, по-енергичен, по-щастлив. Тя ще ти припомни как да се забавляваш, истински, от сърце, без задръжки – и без да мислиш за това как изглеждаш в очите на останалите, без да мислиш за възрастта си, без да мислиш за нищо...

2. Те са романтични.

Жената Риби може да превърне в романтик и най-заклетият скептик. Tя знае коя е любимата ти музика и ще ти я пусне, докато си във ваната. Няма да забрави да запали и свещи. И изведнъж ще разбереш, че си се лишавал от нещо толкова просто, а в същото време толкова прекрасно... Или ще те хване за ръка и ще ти покаже залеза от терасата. След това ще те прегърне и безмълвно ще сложи главата си на гърдите си. И ти ще разбереш, че в този момент това е единственото място, на което искаш да бъдеш. С единствената жена, с която искаш да бъдеш...

3. Те са страстни.

Жената Риби цялата гори от страст. Тя е перфектната любовница – отворена е да експериментира, да научава нови неща, да преоткрива своите усещания... И те провокира да правиш същото. Тя винаги е различна – понякога нежна и срамежлива, понякога дива и властна. Но винаги много страстна. Жената Риби знае как да доставя удоволствие на партньора си. И на себе си. Просто защото знае как да вибрира на едни честоти с него. За нея сексът не е просто физическо изживяване. За нея сексът е най-вече емоционално преживяване.

4. Те са мечтателки.

Жената Риби мечтае непрекъснато. И мечтите й са заразителни. Погледът й винаги е устремен към хоризонта напред. Тя не се задоволява с мястото, на което се намира. Не се задоволява с постигнатото до момента. Не се задоволява с мечтите, които е реализирала. Жената Риби има нужда от нови предизвикателства и нови територии, които да покорява. За нея да си жив значи да не спираш да мечтаеш. Да не спираш да се развиваш. Да не спираш да вършиш напред.

5. Те са състрадателни.

Жената Риби притежава огромно сърце, което е способно на огромна съпричастност. Тя буквално усеща болката на другия. И затова е готова да направи всичко, каквото може, за да я облекчи. Дори когато става дума за напълно непознат човек. Жената Риби е чувствителна и интуитивна. Тя е щедра и се раздава, без да се замисли, дори когато не й е поискана помощ. За нея човечността не е въпрос на избор, а на призвание.

6. Те са всеотдайни.

Жената Риби се посвещава изцяло на хората, които обича, и на нещата, с които се захваща. Тя се потапя цялата в задачата, която е поставила пред себе си. И няма значение дали това значи да организира изненада за рождения ден на любимия мъж, или да реализира поредния проект, който й е възложен в офиса. Жената Риби знае, че за да бъде доволна от себе си, трябва да даде всичко от себе си. И го прави.

7. Те са просто... невероятни!

Жената Риби е различна от всички останали.
Жената Риби не е лъжица за всяка уста.
Жената Риби е пъстроцветна.
Жената Риби е бижу, което трябва да се пази.

Жената Риби... е най-добрият избор, който някога си правил.