Краят на ноември почти е при нас. Намаленията в този период от годината станаха традиционни и у нас в последните няколко години. Отвсякъде ни заливат реклами за предстоящите Black Friday кампании. Масови петъчни намаления организират от магазини за техника, уреди за дома, дрехи и аксесоари, козметика, детски играчки и много други.

Но как да се ориентираш в този огромен поток от неустоими оферти? Как шопингът ти да бъде ползотворен и организиран. Следвай тези няколко прости стъпки и се наслаждавай на безпроблемно пазаруване на супер цени:


Спести пари

Повечето Black Friday кампании са в края на месеца. Ако взимаш заплата в началото на месеца, към края обикновено финансите ти за привършване. Затова предвиди сумата, която можеш да отделиш възможно най-рано, за да се наслаждаваш на пазаруването без угризения.



Планирай

За да избегнеш импулсивни покупки, направи си списък. Проучи търговците, които ще правят Черен петък и си набележи желани стоки от техния асортимент. За щастие, интернет ти позволява „да си направиш сметката“ без обиколки по магазините, а само с няколко клика.

В мола

Акo държиш да разгледаш и в мола, проучи предварително местоположението на магазините, които искаш да посетиш и си направи план, по който да ги обиколиш, за да не се луташ излишно.

Като цяло не ти препоръчваме да посещаваш моловете в деня на Черен петък, защото след работа трафикът около големите магазини става невъзможен, при паркингите се образуват километрични опашки, а атмосферата в самите търговски центрове е напрегната. Така пазаруването от удоволствие се превръща в петъчен кошмар. Вместо да обикаляш нервно в мола, можеш да разгледаш всички онлайн магазини, които са обявили своите Black Friday кампании.

Пазарувай онлайн

Както вече споменахме, повечето от най-добрите оферти са в интернет. Предимствата на онлайн пазаруването са многобройни, като най-големите са – възможност за сравняване на цени, бърз достъп до нужната информация за стоката или услугата, по-добри цени на някои от стоките и услугите.

Огледай добре

Без значение дали става въпрос за някоя дреха в магазина, или за условията на дадена оферта в интернет, винаги бъди внимателна. Въпреки че бързината е изключително важна при пазаруването в кампании с кратки срокове и ограничени количества, оглеждай добре информацията за предложението или самия артикул, който си харесала.

Сравнявай цените

Секцията на VsichkiOferti.bg/blackfriday ти позволява да видиш всички интересни кампании за черния петък на едно място. Така можеш лесно да планираш и да пазаруваш само с няколко клика докато пестиш пари!

Пожелаваме ти приятен шопинг!