Юпитер е в Дева и ще транзитира през знака до 10.09.2016

Юпитер е планетата, която носи късмет и разширение на знаците, през които преминава, както и на сферите, за които тези знаци отговарят.

В случая малко повече от година планетата ще транзитира през знака на Девата. Девата отговаря за практичността, работата и здравето, следователно се очаква през периода много хора, които дълго време са били без работа, да си намерят такава, както и други, които са имали хронични болежки, да успеят да намерят трайно решение за своя проблем.

От друга страна хора, които по принцип са много далеч от материалното и са предимно духовно ориентирани. е възможно да придобият по-практична насоченост и да започнат да се интересуват и наслаждават на материалните блага и да гледат по-практично на живота.

Годината се очаква да е наистина добра и успешна за земните знаци Дева, Козирог и Телец.

При Девите може да се очаква издигане и успех в службата, поява на нови професионални възможности, както и финансово благополучие. При тях нещата ще се случват с лекота и усилията им бързо ще получават възнаграждение. Те ще имат възможност да демонстрират талантите и възможностите си пред останалите и да получат признание.

В личен план при Телците са възможни задълбочаване на отношенията с половинката, както и промени в съвместното съжителство с нея. Ако са свободни, периодът ще е благоприятен за стартиране на връзка. Със сигурност няма да се оплакват от липса на възможности.

При Козирозите могат да се очакват нови и интересни пътувания, общуване с чужденци или успешна реализация в чуждестранни компании. При всички случаи ще растат и ще се развиват, както в личен, така и в професионален план.

Водните знаци, сред които най-вече Рибите и Скорпионите, ще имат промяна и развитие в партньорствата, както в личните, така и в професионалните. Очаква се при тях да има период на напасване към друг човек. Късметът и растежът им и личен и в професионален план ще зависи от други хора и обстоятелства. При всички случаи ще имат полза от социални контакти, както и от партньорски взаимоотношения.

Раците ще имат нови възможности за професионален растеж и е вероятно да им хрумнат добри идеи за печалба на допълнителни средства. При тях се очаква да има много добро напасване с хората, с които работят и ще имат късмет в колективната и съвместна работа с останалите

Водолеите и Везните от въздушния тригон е възможно да са много отнесени през периода и да имат сериозни залитания в любовен план. Не е изключено да се влюбят много силно и в дадени моменти през годината да се изключват от реалността.

Много вероятно е Близнаците да сменят жилища, да разширяват или обновяват домовете си, както и да променят обзавеждането си. Също така не е изключено семействата им на нарастват с нови членове.

Огнените знаци ще имат късмет във финансовите дела. Много вероятно е да теглят или погасяват кредити, да намират инвеститори за свои проекти или да работят успешно с чужди пари и ресурси.

Някои от Лъвовете ще стартират успешен частен бизнес, благодарение на който ще подпомогнат бюджета си и ще изпъкнат в обществен план.

При Овните може да се очаква голяма физическа активност, начало на нов спорт, както и започване на нов здравословен режим на хранене или балансирана диета.

Стрелците ще растат в кариерата и ще правят впечатление на висшестоящи със своя оптимизъм и непринудено отношение към останалите.