„Няма свободни мъже!” – непрекъснато чувам тази невярна реплика от жените. Истината е, че върху каквото си се фокусирал, това виждаш. Мили момичета, има много свободни мъже, трябва просто да се огледате и да бъдете активни. Ако ви липсва половинка, си поставете за цел да я срещнете през новата година и преминете към моментално действие за осъществяването й.
Като за начало можете да се регистрирате в Elitebook.bg – нашият сайт за запознанства. Освен че имате възможност да спечелите страхотна почивка, така многократно ще увеличите и шанса си да срещнете мъжа на живота си. Въпросът е обаче, като го срещнеш, как да го накараш да се ожени за теб?

Обичайно повечето мъже на около 35 вече си имат спътница, а тези, които вървят към 40 и са все още сами, не се залавят лесно на кукичката. Не страдайте от предразсъдъка, че те всички обожават свободата си и че да живеят сами много им харесва. Не забравяйте, че на мъжете е генетично заложен инстинктът да създадат потомство, а и повечето от тях биха се отдали на жена, която да може да върти сарми и свирки еднакво добре. Гарантирам ви, че дори да не сте виртуози в някое от двете неща, биологичният часовник на ергена тиктака не по-слабо от вашия и той е склонен на компромиси.

За да ви помогна да се представите максимално добре, ще ви кажа какво трябва да направите, за да впечатлите заклетия ерген и да увеличите шансовете си да станете негова съпруга:

1. Ако е Дон Жуан, нека той да е този, който ви сваля!

Вероятно е въпросният мъж да е отегчен от женското внимание и е заинтригуван от дами, които не му се предлагат сами и за които трябва да се бори. Това не означава, че не трябва да флиртувате – напротив – винаги жената е тази, която избира. Просто го правете с такт и стил.

 

2. Ако е на отговорен пост или със собствен бизнес

Бъдете на разположение за него! Той иска вкъщи да го очаква мила и нежна жена, която създава уют и би го изслушала след тежкия работен ден. Тази, която ще се радва на завръщането му като малко момиченце, ще му поднесе топла вечеря и ще бъде щедра любовница, лесно ще получи халка от него. По правило успелите мъже на по-голяма възраст не биха си взели жена с кариера, която отвлича вниманието й и я държи извън дома.

3. Ако е мамино синче

Убедете бъдещата свекърва, че сте свястно момиче! За този тип мъже мнението на мама, която самоотвержено е посветила живота си на него, е много важно, така че няма да минете без нейната подкрепа. Бъдете сигурни, че тя си търси за снаха добро и разбрано момиче, което ще я дари със здрави и хубави внуци. Мечтата на мама е да стане баба, така че демонстрирайте колко мила и грижовна сте и колко много обичате децата. Внимавайте само после да не разиграете филма „Свекървище” на живо.

4. Действайте според нуждите му

Възможно е ергенът да си търси за съпруга жена, която е тип майка-домакиня и да иска от нея просто домашен уют и деца. Ако обаче е мъж, който държи жена му да е бижуто, което показва на деловите събирания и вечери, то тогава за него е много по-подходяща жена, която съчетава архетипите на момиченцето и на любовницата, а дали може да прави пълнени чушки, няма никакво значение. Важно ще е обаче да може да прави добро впечатление и да бъде достатъчно интелигентна, за да има той реална полза от присъствието й в бизнес обкръжението си.

5. Ако е научен работник, писател или има друга духовна професия

Той има нужда от партньор в живота – жена, която ще слуша с интерес, когато говори, и ще се прехласва по това колко е умен, но едновременно с това ще се справя добре с ежедневните нужди на семейството и ще може с лекота да компенсира неговата отвеяност. Възможно е неусетно смяната на крушки и отпушването на мивки да се окажат нейна отговорност. Идеалният вариант ще е, ако тя е достатъчно осъзната, за да не се нагърбва с мъжките задължения, а да може с финес да му напомни за тях, да го помоли за помощ и да му благодари за свършената работа. Така мъжът ще има мотив да се вълнува повече от реалния живот и да се научи да се грижи за дома си.

Такива мъже обикновено са доста нерешителни, но пък са подкрепящи и нежни. За да открият те семейното щастие, е нужно жената да направи първата стъпка – да ги спечели, да стане част от живота им, да внесе ред в ергенската им бърлога и да ги ожени за себе си. Всичко това обаче трябва да се върши така, че в мъжа да остане убеждението, че той е инициаторът.

Както виждате типовете заклети ергени са най-различни и преди да се насочите към някой от тях, трябва да прецените дали е подходящ за вас самата. Ако решите да играете роля, чужда на вашата същност, за да го спечелите, имайте предвид, че няма как да се правите на някой друг цял живот. Бъдете автентични, обичайте се и бъдете щастливи със самите себе си, ако искате да привлечете любовта в живота си!

И все пак, ако трябва да обобщим каква е най-вероятната потенциална съпруга за заклетия ерген, то тя е по-млада от него, интелигентна, с приятна външност и лек характер. За по-голямата част от мъжете е важно да знаят, че жената не е с тях заради парите, така че идеалният вариант е кандидат-съпругата да има професия и да може да се издържа сама.

Не забравяйте обаче, че чудеса се случват всеки ден и че всички сме подвластни на любовта – възможно е най-заклетият ерген на земята да срещне най-обикновеното момиче на света и да разпознае в нея своята половинка. Тогава халките от обикновени пръстени се превръщат в символ на сливане и единство. Пожелавам ви такива халки!