За жените по света, които мечтаят да имат бебе от Райън Гослинг: Ева Мендес ви изпревари! Актрисата е бременна в седмия месец от Райън и не би могла да бъде по-щастлива. „Тя е напълно готова за майчинството - споделя близък на актрисата - а споделянето на този път с Райън е сбъдната мечта за нея!”


Взаимоотношенията на двойката са трудни за проследяване. Те започват да се срещат през 2011 г., след съвместно участие като родители в „Мятото отвъд дърветата”, събират се, разделят се миналата година, но новината за бебето определено насочва връзката им в съвсем нова посока. „Райън израстна без баща и винаги е казвал, че когато има деца, той ще бъде там, независимо от всичко”, споделя друг източник.

Това обещение може и да не е достатъчно за Ева. Запознати казват, че тя е решена да направи семейният им статут официален, преди бебето да се роди. „Райън не мисли, че те трябва да се оженят само заради факта, че ще имат бебе, но Ева вярва, че е важно животите им да бъдат напълно преплетени”, споделя източникът. Ще чуем ли сватбени камбани скоро? Само времето ще покаже!