Ето, че и известните деца по света имат свои верни почитатели... Или по-скоро връстници, които се мислят за самите тях. Запознайте се с момченцето, което вярва, че изглежда по същия начин като британския престолонаследник принц Джордж. 

Снимката, която стана толкова популярна само за няколко часа, бе споделена в социалната мрежа Reddit от потребител и с текст "Моят кръщелник, си мисли, че той е на кралския принц".

Веднага след като бе публикувана, започнаха и коментарите. Някои от тях гласяха, че в този момент малкото момченце е получило шанс за световна известност, макар и засега името му да не се споменава. Други пък смятат, че няма нищо по-сладко от това дребосъкът се оприличава на принц Джордж. Някои oт коментарите пък направиха шеговита аналогия с „Принцът и просякът“ на Марк Твен, като отбелязаха колко много си приличат наследника на британския трон и обикновеното дете от народа.

Това не е първото дете, което бива оприличавано на наследника на принц Уилям и съпругата му Кейт. Две годишният Томи Кокс има "Същите кафеви очи и прекрасни розови бузки като тези на Джордж" или поне така смята майка му.

А според вас, дами, тези деца приличат ли си с малкия принц Джордж?