Ужасяващи кадри на малко дете, което излиза на перваза на отворен прозорец, намиращ се на осмия етаж, докато нищо неподозиращата му майка е в другата стая, обиколиха интернет пространството за минути и предизвикаха хиляди коментари.

Кадрите показват как малко дете, което е само на 3 годинки, прекрачва през прозореца и застава на перваза в продължение на повече от минута, като на няколко пъти не се държи и дори се надвесва напред. За огромно щастие историята все пак завършва с щастлив край. Детето се връща у дома отново през отворения прозорец със същото спокойствие, с което е и излязло и навън. Автор на видеото е Александър Волегов, който първо се обадил на полицията и тогава започнал да снима. 

По-късно пред органите на реда майката заявила, че отворила прозореца, за да се проветри кухнята, в която приготвяла обяд, без да подозира, че любопитството у малкия й син надделява. Тя допълва, че в момента, когато детето излязло навън, тя била в другата стая. 

"Почти получих инфаркт... Наистина не знаех какво се случва. За част от секундата само си мислех как да го накарам да се върне обратно, без да го изплаша, за да не се случи най-лошото! Извиках името му много нежно и тихо, като в този момент сърцето ми се беше качило в гърлото. Той пропълзя надолу и дойде при мен. Плаках и се обвинявах как можех да бъда виновна за смъртта на собственото си дете... Плаках и ридаех половин час. Не пожелавам на никой родител да преживее подобно нещо!", заявява през сълзи майката, цитирана от The Siberian Times.

Предупреждаваме ви, че следващите кадри не са препоръчителни за хора със слаби сърца, бременни, възрастни хора или деца!