Неведнъж сме споделяли с вас изгодни оферти от сайта, който събира всички оферти на едно място - VsichkiOferti.bg. Сега ще ти разкрием защо обичаме да пазаруваме (че чак сме пристрастени) към този сайт.

 
Първо. Нека ви кажем, че нека ви кажем, че VsichkiOferti.bg е най-големият сайт, който събира всички най-изгодни оферти от сайтовете за колективно пазаруване в България на едно място. А те изобщо не са малко. Това е и едно от най-големите предимства на сайта. Вместо да губите време (а ние знаем, че ви е ценно) да се ровите из десетки сайтове, докато намерите каквото търсите, тук всички оферти са събрани на едно място... коя от коя по-изгодна.
 
Второ. Много търговци пускат една и съща оферта на различни цени в различни сайтове за колективно пазаруване. Ето защо ние преглеждаме офертите само във VichkiOferti.bg - тук можем да сравним цените на една и съща оферта от различните сайтове и да изберем най-изгодната. Страхотно, нали?
 
Трето. Сайтът е изключително удобен по отношение на филтрите си. Какво имаме предвид ли? Ами вместо да търсите Вашата оферта из другите сайтове като игла в купа сено, можете да влезете във VsichkiOferti.bg и да разгледате офертите само за вашия град или квартал (ако сте в София), да изберете желаната категория (туризъм, красота, спорт, заведения и т.н.) и хоп... за секунди най-изгодните оферти са пред очите ви.
 
Четвърто. Отскоро VsichkiOferti.bg има чисто нов дизайн, който все още не е пуснат официално, но можете да го видите на адрес www.new.vsichkioferti.bg. Не може да не си признаем, че мнооого ни харесва. Особено новите функционалности. Вече можете да планирате много точно почивката си например. В раздел Туристически оферти има няколко филтъра, които ви позволяват да изберете къде искате да почивате, в колко луксозен хотел желаете да отседнете, дали да почивате All Inclusive или желаете само нощувка. Само с няколко клика пред очите ви излизат най-подходящите оферти.
 
И последно, но не и по важност, обичаме VsichkiOfeti.bg, защото стоките, които се предлагат в сайта, са меко казано на изгодни цени. Отстъпките стигат до 90%! Ако все още се чудите какви подаръци да вземете за най-близките си за Коледа, сега е моментът да разгледате офертите. И тук нашите приятели отново са се постарали - може да избирате подаръци "за Него", "за Нея", детски стоки и много други. 
 
Е, кажете мили дами, как да не обичаме този сайт!