Всеки ден участвате в един и същ сценарий, в който непрекъснато сменяте ролите – на майка, на съпруга, на дъщеря, на домакиня, на работеща жена... Не че всичко това ви устройва напълно, но дори нямате време, та да усетите колко много ви е омръзнало. Понякога се чувствате напълно сама сред планината от отговорности, а те продължават да се трупат. Все повече и повече...

Предполага се, че отдавна сте се разделили с романтичната си мечта за принца на бял кон, който да ви обича до смърт, да се грижи за вас, да ви даде онази емоционална, а защо не и финансова сигурност, да ви защитава от всичко... Всъщност това се случва само в приказките, но напук на действителността, вие дълго време си го мечтаехте и припознавахте в толкова много лица. Към днешния момент принцът все още го няма, но вие така или иначе сте спрели да го търсите.

Човекът във вашия (действителен) живот често обича да окупира дивана в хола, докато вие спринтирате между мръсните чинии от вчера, дрехите, които чакат да бъдат изпрани, домашните на децата, вкусната вечеря и още куп други отговорности. През това време той уморено отпива от студената бира и се вълнува как ще завърши онзи мач...  От дълго време го играете глава на семейството – плащате значителна част от сметките вкъщи, а понякога – и в ресторанта, всеки ден трябва да се доказвате в работата, експертно познавате щандовете във всички големи магазини и знаете не само как се сменя крушка, но познавате и тънкостите от ремонтните дейности по дома... Под предлог, че на вас и без това ви се отдават всички тези неща, вашият „принц” умело се измъква от досадните семейни отговорности.

Всичко това изпива жизнената ви енергия до край!

За умората, която се е вкопчила в тялото и ума ви. Обикновено не й обръщате внимание, но тя става все по-осезаема. Умората -  тя е усещането, което изпива всичките ви сили. Умората, заради която често нямате настроение и по цял ден ви се спи, умората, заради която все по-трудно се концентрирате и организирате задачите си за деня. Умората, заради която често сте намръщени и без капка ентусиазъм. Умората, която бъркате с депресия, но всъщност не е. Умората, заради която нямате сили да обърнете внимание дори на децата си и която ви кара да плачете без конкретна причина...

Списъкът от симптоми, които предизвиква хроничната умора, е много дълъг. И въпреки че я пренебрегвате, тя може да стане опасна за вашето физическо и психично здраве! Хроничната умора изтощава механизмите на нервната система и предизвиква депресивни състояния, тревожност, безсъние, сърдечно-съдови проблеми, повишено кръвно налягане, храносмилателни проблеми и др.

Сложете край на умората веднъж и завинаги!

Съвременните медицински практики откриват тясна връзка между хроничната умора и отслабената имунна система в комбинация с недостиг на хранителни вещества. Най-ефикасните средства за лечение на хроничната умора са природните Whole food имуностимулатори, които съдържат само естествени съставки.

Събуди своята женска енергия с Алайв мултивитамини! 

Най-сигурният начин да си осигурите постоянен приток на енергия, жизненост и добро настроение, са мултивитамините, извлечени от пресни, сурови храни. Става въпрос за т. нар. Whole food мултивитамини, източник на хранителни вещества, изолирани от биологично чисти хранителни източници.

Alive мултивитамини спадат към категорията “Whole Food” витамини, което е отбелязано и на опаковката им. Всяка таблетка е източник на чисти екстракти от плодове и зеленчуци, органични гъби, зелени растения, включително спирулина и хлорела, и др.

Aлайв мултивитамини съдържат повече от 100 натурални съставки! 26 витамини и минерали, 26 плодове и зеленчуци, 14 зелени растения, сред които спирулина и хлорела, 12 храносмилателни ензими, 18 аминокиселини, 12 органично отгледани гъби, повече от 40 антиоксиданти, както и омега-3, 6 и 9 мастни киселини! Истинска експлозия от витамини, минерали, антиоксиданти, ензими, аминокиселини и други жизнено важни вещества!

Какво да очаквате по време и след приема на Алайв?  

  •       Имунните ви защити ще бъдат напълно възстановени!
  •       Ще се чувствате много по-жизнени, енергични и тонизирани!
  •       Бързо и лесно ще преодолявате стреса, тъй като нервната ви система ще работи далеч по-добре!
  •       Състоянията на нервност и епизодичните депресии ще намалеят!
  •       Ще бъдете много по-ефективни и концентрирани в работата си!
  •       Състоянието на кожата, косата и ноктите рязко ще се подобри!
  •       Ще забележите много положителни промени по отношение на зрението си!

Alive мултивитамини попълва всички хранителни липси в организма, осигурявайки всичко необходимо за нормалното функциониране на целия организъм.

Alive мултивитамини не съдържа оцветители, консерванти, захар и други изкуствени вещества! Всяка таблетка Алайв се абсорбира непосредствено след приема, разграждайки се за по-малко от 20 минути! За да усетите енергията веднага!

Alive мултивитамини е оригинален американски продукт на Nature’s Way – емблематичната американска компания за производство на хранителни и диетични добавки, разпространявани из цял свят.  

Мултивитамини Alive! са носител на престижната награда Vity Awards за 2015 г. за най-продаван и популярен продукт в сектора мултивитамини/минерали. Наградата е връчвана от най-авторитетното списание за търговци на хранителни добавки Vitamin Retailer.

Повече за мултивитамини Alive! може да прочетете тук 

Търсете в аптеките! Повече информация на телефон: 02/9530583 – Ревита ООД