Според звездите 2015 г. ще ни донесе много положителна енергия, което означава, че мнозина представители на зодиака няма да имат никакви сериозни здравни проблеми.

Овен, Лъв и Стрелец

 

Представителите на огнената стихия е възможно да се сблъскат с някои здравословни проблеми, като причината за тях ще бъде на чисто психическа основа. В средата на следващата година представителите на тези зодии ще трябва да се пазят от травми и злополуки. През втората половина обаче, здравето им ще бъде абсолютно непоколебимо, стига да обръщат необходимото внимание на себе си и да не забравят да си почиват. 

Рак, Скорпион и Риби

Представителите на водната стихия за жалост ще имат нестабилно емоционално състояние през по-голямата част от 2015 година, като това ще се отрази и на тяхното физическо здраве. Астролозите препоръчват да преведете мислите си в порядък и да се занимавате единствено с дейности, които ви носят щастие и емоционално удовлетворение. Опитайте да смените обстановката - това определено ще ви помогне да разрешите възникналите проблеми. Бъдете нащрек за простудни заболявания и проблеми със стомаха.

Телец, Дева и Козирог

Представителите на земните зодии трябва да се движат повече и да се стремят да прекарват времето си на чист въздух. През 2015 година много от тях ще имат шанса да се избавят от вредните навици и да се преборят с излишните килограми. През втората половина от годината обаче, са възможни проблеми със стомаха и кожни заболявания.

Водолей, Везни и Близнаци

Представителите на въздушната стихия ще се радват на изключително динамичен живот през предстоящата 2015 г. Но обърнете внимание - постоянните задачи и огромното количество работа биха довели до пълно занемаряване на здравето. За представителите на тези знаци е желателно да спазват хранителен режим и да пазят ставите и стомаха си.