Най-голямата и обичана балканска звезда Желко Йоксимович винаги открито е изразявал своята политическа позиция. Повод за скандал обаче стана телевизионното интервю на съпругата му Йована с настоящия Премиер на Сърбия - Александър Вучич. Сутрешният блок на една от най-гледаните сръбски телевизии, на който тя е водеща, се превърна в истинска арена - сблъсък на интереси и политически виждания. След час и половина ефирно време, провокативните въпроси на Йована възбудиха интереса на медиите в западната ни съседка – дали зад неудобните питания не стои именно позицията и мнението на Желко.

Не е тайна, че изпълнителят не подкрепя сегашното държавно управление в Сърбия, но в отговор на новата наболяла тема, той ясно заявява, че няма нищо общо с интервюто на съпругата му с Вучич. Желко е категоричен, че Йована е истински професионалист и работата й като журналист е да зададе въпросите, които вълнуват народа.

Както вече ви съобщихме, Йоксимович ще представи за първи път у нас шоуто „Balkan bazar“ – авторски проект, вдъхновен от магичната сила на балканската музика. Публиката в Зала 1 на НДК ще има възможност да се наслади на един истински музикален шедьовър, в който се преплитат разтърсващи изпълнения, традиционни фолклорни инструменти и балкански емоции. Ще прозвучат също и най-големите хитове на звездата - "Ljubavi", "Lane moje", "Supermen", "Stihija" и "Nije ljubav stvar".

Ако искате да следите всичко най-интересно около гостуването на Желко Йоксимович, можете да следите страницата на концерта във Facebook на адрес: https://www.facebook.com/ZELJKOJOKSIMOVICinSofia.

Може да спечелите и билети за концерта, като се включите в играта на Dama.bg