Не е лесно жената Скорпион да бъде опозната от околните. Склонна е да кара половинката си доста да почака преди се доближи до нея, защото е фанатик на тема „лично пространство” и не си пада по бързото скъсяване на дистанцията.

Въпреки това, дамата Скорпион е пристрастена към любовта и все пак се страхуваш да се отдадеш напълно. Води я страхът от разочарованието и разбитото сърце. В стила й е да открива постепенно качествата на бъдещата си половинка, а любовта и доверието й растат с течение на времето. Затова момичето Скорпион има нужда от партньор, който да й дава време и пространство, за да вземе решение.

Веднъж влюбила се, тя тотално губи контрол и не мисли за никой друг.Тя е лоялен и надежден партньор и когато връзката стане по-сериозна, отношенията ще прерастнат в огромна интимност. Жената Скорпион Ще очаква да получава едновременно страст и отдаденост.

Често привлечена от силни личности, тя излъчва необикновена увереност, сексуалност и амбиция. Не е учудващо, все пак винаги дамата Скорпион е практична и винаги мисли за бъдещите перспективи.

Склонността й към мъст, обаче е доста смущаваща. Ако обаче партньорът й се постарае да я направи щастлива, не я предава и й осигурява нужното лично пространство, ще бъде безкрайно доволен от резултата. И нека не забравяме – предателството, от какъвто и да е вид, е най-страшното престъпление за нея.