Според проучвания, проведени в последните години във Великобритания и САЩ, голяма част от дамите харчат повече средства за подготовка на външния си вид за плажа, отколкото по време на самата си ваканция. Затова екипът на Dama.bg реши да обобщи най-големите харчове, които правят българските жени преди почивката си и да изчисли колко излиза едно цялостно разкрасяване преди морето.

Маникюр & Педикюр

Дамите предпочитат да се доверят на дълготрайния маникюр за почивката си като най-често избират варианти с гел лак, както за маникюра, така и за педикюра си. Цената на комбинираната услуга в София варира между 40 и 70лв. 

Солариум

Доста дами се срамуват да стъпят на плажа без слънчев загар, затова посещават солариум докато получат желания тен. Средно българските жени са склонни да дават между 30 и 100 лв в соларното студио преди почивката си.

Прическа

Освежаване на прическата, включващо подстригване и сешоар, в столицата върви между 20 и 30 лв. Немалко дами се възползват от услуги като боядисване, бразилски кератин, трайно изправяне или къдрене и други.

Обезкосмяване

Едва ли има дама, която да не премахва излишното окосмяване преди плаж. Повечето български жени се доверяват на кола маската при козметик. Цените на кола маска на цяло тяло в столицата обикновено започват от 60 лв.

Почистване на лице

За да бъде една дама уверена на плажа, където всички несъвършенства на кожата са видими, тя се нуждае от почистване на лицето при козметик. Цените на тези услуги варират средно между 30 и 40 лв. Така необходимото за перфектната визия почистване и оформяне на вежди при професионалист в столицата е на цени между 4 и 10 лв.

Антицелулитна терапия

Освен от несъвършенствата на лицето, повечето жени се притесняват и от несъвършенствата на тялото си. Казват, че враг номер едно на плажното тяло е целулитът. Затова все повече дами се доверяват на различни антицелулитни терапии, чиито цени често са стотици, дори хиляди левове.

Вграждане на снопчета мигли

Този тренд става все по-масов, тъй като миглите на снопчета изглеждат доста естествено и правят погледа по-изразителен. Процедурата в столицата е на цени между 80 и 150лв. 

Дотук сумата за разкрасяващи процедури е грубо 300 лв, без да споменаваме боядисването на косата, процедурите против бръчки, избелване на зъби, лазерната и фотоепилацията, поставянето на перманентен грим и други често използвани услуги преди почивка.

Всяка дама иска да изглежда добре на плажа и уверено да стъпва върху пясъка. Затова, възползвайте се от всички разкрасяващи процедури, които пожелаете, с отстъпка до 94% на VsichkiOferti.bg!

Влезте във VsichkiOferti.bg, изберете категория „Красота“ и Вашия град или квартал, вземете отстъпката си и бъдете най-красивата дама на плажа, спестявайки пари за почивката си!