Жените стават все по-изобретателни в прикриването на изневерите си и все по-трудно могат да бъдат хванати в крачка от половинките си.

 
Екипът на Dama.bg няма как да пропусне факта, че жените стават все по-прикрити и изобретателни по отношение на тайните си връзки. Дамите изневеряват по-рядко, но пък извличат максималното от аферите си - и емоционално, и физически. 
 
Най-популярният сайт за запознанства във Великобритания разкри, че голяма част от посетителите са жени и то в повечето случаи - семейни. Жените предпочитат виртуалните дебри за търсене на извънбрачна връзка, тъй като държат на дискретността. Дамите, които се разнообразяват с таен секс извън семейната спалня, стават все повече, като през 2014 година се очаква 9 милиона британки да потърсят флирт в Интернет. 1,4 милиона жени пък няма да се задоволят само с флирт, но и ще пренесат закачките си с чужди мъже и в реалния живот. 
 
Дори семейните жени с по няколко деца са склонни да изневеряват и причината не винаги е липсата на секс. Те успокояват съвестта си с различни оправдания, смятайки, че не правят нищо лошо, ако не бъдат хванати. За да не си развалят семействата, жените се принуждават да измислят сложни схеми и те в повечето случаи работят. За разлика от тях, мъжете по-трудно прикриват следите си и по-често търпят последиците от тайните си афери. 
 
Администраторите на най-големия сайт за запознанства на Острова пък са на мнение, че изневерите се отразяват положително на жените. Те са по-ведри, усмихнати и грижовни, склонни са да експериментират в секса с постоянните си партньори и дори да ги научат на нещо ново. От всичко това става ясно, че жените побеждават мъжете в собствената им игра.