Парите променят ли ни? Те по-важни ли са от истинските неща в живота?
 
Едно откровено видео за значението на материалното в днешния живот и тъжна история, за това как то измества красиви човешки чувства като любовта, привличането и взаимността. 
 
Този двеминутен клип разказва без думи една банална история, на която по един или друг начин всички сме били свидетели. Той не е необикновен, уникален или будещ възхищение, но е безкрайно истински. 
 
Главните герои са мъж и жена - той обикновен работник в мебелен магазин, а тя типичното самоуверено "материално момиче".
 
Пленен от красотата ѝ, той не може да откъсне очи от нея, но бива "възнаграден" само със студен, презрителен поглед, казващ "Никога няма да бъда твоя". 
 
Това обаче го мотивира да направи нещо, за да докаже на нея, а може би и на себе си, че е достоен мъж, според общо приетите представи.
 
Купува скъп, изискан костюм, наема скъпа кола и сякаш всичко започва да се случва от само себе си. Не след дълго тя вече е в прегръдките му, но какво се случва след това?
 
Дали любовта побеждава или в модерните приказки щастливият край е друг? Вижте края на една съвременна любовна история в това видео.