Мис Колумбия" Ариадна Гутиерез, която е носила титлата "Мис Вселена" най-кратко в историята на конкурса, получи  необичайно предложение.

Съоснователят на компанията за порно филми "Вивид ентъртейнмънт" Стив Хирш е предложил на красавицата 1 млн. долара, ако се съгласи да участва в техен филм, съобщава сайтът TMZ.

В писмо до колумбийката Хирш й предлага роля във филм за възрастни, което според него ще й гарантира и по-нататъшна слава.

"Порнокасетите на известни личности, които сме разпространявали дадоха тласък на кариерите на звезди като Ким Кардашиян, Кендра Уилкинсън, Памела Андерсън и много други", се казва в текста.

Ариадна Гутиерез, която стана известна, след като на финала на конкурса по-рано тази седмица нейното име беше сбъркано с това на победителката от Филипините Пия Алонсо Вурцбах, сподели че с удоволствие приема предложението. "Работата в порно индустрията ще бъде чудесна възможност за развитието на моята кариера" - допълни тя. 

Ариадна ще може да се радва на редица привилегии. Тя сама ще може да избере своя партньор, вида секс, който ще прави, както и броят на филми, в които ще участва