Всички лъжем. Дали за да избегнем неприятности, или да изглеждаме по-добри в очите на другите – правим го. Всеки е лъгал в някакъв момент от живота си.

Оказва се, че зодиите, които лъжат най-много са шест. Ето кои са те.

Номер 1: Скорпион

Има ли изненадани, че той заема първото място? Ако е така, значи никога не сте общували с представител на тази зодия. Вие, Скорпиони, със сигурност не сте изненадани! Това е един от най-манипулативните и контролиращи знаци в зодиака. Измисля такива истории, за които не би ви хрумнало никога. Истината е, че са много добри в лъжите и съществува опасност изобщо да не разберете, че го правят.

Номер 2: Близнаци

Когато стане въпрос за манипулация и лъжи, определено можем да кажем, че представителите на тази зодия имат талант за тях. Работата е там, че хората знаят, че Близнаците са лъжци. Въпреки това са много забавни и креативни – поради тази причина приемаме този техен недостатък. Истината е, че много лесно могат да се измъкнат от мрежата, която са оплели, затова и продължават да действат по този начин.

Номер 3: Риби

Лесно можете да сбъркате представителите на тази зодия за чувствителни същества, които изглеждат неразбрани и самотни. Истината е, че те са способни на всичко, за да получат това, което искат – когато знаят какво е то, защото рядко им се случва. Тъй като са доста интуитивни, много добре усещат кога и за какво да излъжат.

Номер 4: Везни

Комбинацията от чар и манипулативност ги прави чудесни лъжци! Лъжат, за да избягат от неприятност; лъжат, за да изглеждат по-добре в очите на другите; лъжат, за да получат това, което искат. Всъщност почти винаги лъжат – дори себе си. При тях обаче има един проблем – често се оплитат в лъжите си. Въпреки това, искрено си вярват. Все пак там е разковничето, нали?

Номер 5: Рак

Да, Ракът е абсолютен лъжец! Но за разлика от изброените, те не лъжат, да вземат това, което искат, нито за да манипулират. По-скоро имат склонността да преувеличават определени ситуации. Хубавото е, че техните лъжи са безобидни за останалите.

Номер 6: Водолей

Както при Раците, лъжите на зодия Водолей са безобидни. В повечето случаи те лъжат, за да има мир между всички. Понякога го правят, за да не наранят човека срещу себе си. Много често това им играе лоша шега, защото доброто намерение се обръща срещу тях. В някои случаи е по-добре да си честен и открит, дори с риск да нараниш някого.