Родените през 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009 са зодия Бик.

Вие сте търпеливи и на моменти мълчаливи. Когато се опирате на здравия си разум, действате интелигентно, точно и много уравновесено. Притежавате оригинален ум и обичате уединението. Когато сте сами, раждате най-добрите си идеи и взимате най-точните решения.



Колкото до отношенията ви с хората, вие сте отворени за комуникация, но доверието ви трудно се печели. Тези, които са го заслужили, се радват на добро отношение и жертвоготовност от ваша страна. Онези, обаче, които ви предадат трябва да са готови да понесат гнева ви. Когато се разпали, той може да бъде разрушаващ и наистина опасен. Случва се рядко, но в такива моменти е по-добре да стоят далеч от вас.

Друга полезна дарба, която е характерна за родените под знака на Бика, е способността да предизвиквате откровеност у хората. Не обичате празните приказки, но когато се налага, можете да накарате всеки да сподели дори най-съкровената си тайна.

Характерно за вас е, че не обичате нововъведенията и крайните, внезапни промени. Привърженици сте на традициите и установените правила. Движите се по тях, работите много и успявате да осигурите на семейството си благополучие и охолен живот. За вас то е най-важно - правите всичко за любимите си хора и единствената ви мечта е след време да имате собствени деца, които да възпитате със същите ценности.

Към любовта се отнасяте като към любезна шега. Не сте фенове на задушаващата ревност и буйната страст. Определено сте предани, нежни и чувствителни, но никога романтици.

Жените, родени под знака на Бика, са идеални домакини, внимателни съпруги и всеотдайни майки. От тях не може да се очаква огромно въображение, ексцентричен външен вид или прическа, но на нея може да се разчита.