Родените през 1923, 1935, 1947, 1959, 1983, 1995, 2007 г., са зодия Глиган.


Ако в днешно време някой притежава качествата на истински рицар на честта, то това сте вие. Галантността и вниманието към околните са първите качества, които ви отличават от останалите. Приемате като въпрос на чест това да защитавате слабите и онеправданите, да не позволявате никой да се възползва от тях и да им помагате. Вашата отдаденост стига дори до наивност.

Често се случва хора, които не са никак безсилни, да се правят на такива, за да изсмукват силите ви. Рано или късно разбирате това, но отново забравяте да бъдете предпазливи и продължавате да се доверявате безрезервно на всички. Факт е, че в много от случаите с необикновената си искреност обезоръжавате противниците си и те започват да вярват на това, което им казвате. Имате способността да променяте хората към по-добро, карате ги да мислят заедно и то позитивно, вместо да се боричкат за пари или власт.

С каквато и професия да се захванете, вие можете да успеете. Благодарение на чувствителността си бихте постигнали големи успехи в поезията, литературата или изкуствата. Приспособявате се бързо и когато приемете своите задачи лично, те се превръщат в истинска мисия, за която се борите до край. Обичате да бъдете добре осведомени и винаги първи разбирате новостите, с тази разлика, че рядко се възползвате от тях.

В личния си живот взимате решенията по-трудно. Обмисляте сериозно преди да се обвържете с някого, защото знаете, че това ще бъде за цял живот. Стараете се винаги да се грижите добре за семейството си и да им осигурявате всичко, от което имат нужда. Ако изобщо някога през живота си се стремите да спечелите пари, то ще бъде заради тях - за да им осигурите по-спокоен и добър живот. До себе си избирате половинки, които са по-здраво стъпили на земята. Допълването помежду ви придава един особен чар на вашата връзка - единият лети в облаците, а другият го следи от земята и внимава никой да не притеснява полета му.