Родените през 1920, 1932, 1956, 1968, 1980, 2004 г., са зодия Маймуна.

Как ви определят околните? Като душата на всяка компания. С чувството си за хумор вие успявате да намерите мястото си сред всякакви хора, във всякави ситуации. Това, заедно с усмивката е най-силното ви оръжие, чиято употреба сте усвоили до съвършенство.



За тези, които ви познават от скоро, вие сте превъплъщение на истински ангел, който върши само добри дела, усмихва се и не би навредил на никого. След като ви опознаят обаче, ще стигнат до разкрития, които може да ги изненадат. Ще разберат, че сте такива само, когато отсреща ви отвръщат със същото. А ако някой ви предизвика, със същата тази усмивка, с която пленявате, ще го накарате да съжали, че е влязъл в живота ви.

Това, което ви води постоянно напред, са целите, които си поставяте. Никога не оставяте нещата да се развиват сами - държите да контролирате събитията и вие първи да изненадвате всички с постиженията си, а не те вас с техните. В служебен план това е от изключителна полза. Кариерата ви израства бързо, а тези които опитат някъде да ви попречат, остават назад, замаяни от скоростта, с която сте ги изпреварили.

Вие сте родени лидери, а деликатността и красноречието ви само допълват вродените ви качества. За да се задържите на върха, огромна роля има стремежа ви към нови знания. Четете много и сте в течение на всичко, което се случва не само около вас, но и по света. Имате силна памет и помните дори най-малките подробности.

В личния си живот действате със същия типичен за вас размах. Знаете какво искате, постигате го и после забравяте за него. А след вас остават разбити сърца и хора, готови дори след всички сълзи, отново да се върнат и да забравят. Често се възползвате от тяхната любов - харесва ви обожанието, с което ви гледат, но дойде ли момент, когато трябва да се обвържете, бягате като опарени.