Родените през 1929, 1941, 1953, 1065, 1977, 1989, 2001, 2013 са зодия Змия.

Всички, родени под знака на Змията, притежавате мъдрост, придружена със страхотна интуиция. Имате афинитет към образованието - обичате да се усъвършенствате и развивате в тази сфера.



В живота подхождате към всичко с голяма доза предпазливост - анализирате задълбочено ситуациите, а когато се налага да взимате решения, сте още по-вглъбени в мислите си.

Причината за тези ваши навици е фактът, че мразите провалите. Предпочитате дълго да се подготвяте, но когато направите своя избор, той да бъде правилен и да ви доведе до очакваните резултати.


Когато започнете да се занимавате с нещо е сигурно, че ще го доведете до край. Вашата силна отговорност е качеството, което впечатлява не само близките, но и работодателите ви. Те знаят, че във всеки един момент могат да разчитат на вас и когато оправдаете доверието им, кариерата ви започва да лети стремглаво нагоре, а това неизменно е свързано и с добър доход - винаги е лесно да се ориентирате как можете да печелите повече.

При много от вас се случва да имате постоянни приходи не от едно и две места. Справяте се с всякаква работа и успявате да комбинирате много задължения - печелите добре от тях, но понякога ви липсва свободно време.

Това, което дразни околните е, че дори да разполагате със солидни суми, вие не обичате да давате пари назаем. За вас обаче това е напълно оправдано, защото смятате, че който има ръце и глава на раменете винаги може да се оправи сам така, както правите вие самите. В редките случаи, когато вършите услуги, никога не го забравяте и държите и човекът срещу вас да не забрави.

В личния си живот сте относително спокойни и сантиментални, но на моменти, в зависимост от това какъв човек стои до вас, проявявате страстен характер и вкус към приключенията. Когато обичате силно, ставате ревниви и обсебващи. Затова човек със също такъв силен характер не би могъл да живее дълго с вас. Намирате допирни точки само с хора, които правят компромиси и приемат, че трябва да живеят и обичат по вашите правила и закони.