Зимата вече е тук и това значи, че трябва да се погрижим да ни бъде топло. Време е да извадим пуловерите си от тъмните кътчета на гардероба. Пуловерите са топли, пухкави и идеални за този период на годината.

Разнообразието от комбинации, които можем да изберем е огромно. Те вървят както с дънки, така и с панталон, пола и клин. Както с ниски, така и с високи ботуши, боти, кецове. Както и да изберете да ги носите, за най-изискано излъчване добавете и любимата си риза. Този избор тип колежански стил е много популярен не само сред студентите.

Ето няколко идеи за комбинации и няколко основни съвета:
- Ако изберете да се облечете по този начин, добре е да подберете правилно цветовете. Бялата риза например, си подхожда с всеки пуловер.

- Ако пуловерът е в няколко цвята, добре е ризата да бъде едноцветна, в един от тези цветове. Същото важи и ако ризата е в няколко цвята.

- Огромно колие е перфектното допълнение към визията. Тук отново трябва да се внимава с цветовете. Най-добре е да бъдат едноцветни.

- Тотален хит е дънковата риза, която може да бъде комбинирана с всеки цвят. Една от най-стилните комбинации е с червен пуловер и огромно колие.

Комбинирането на риза и пуловер може да бъде свежо и колежанско в комбинация с ниски обувки, или делово и елегантно в комбинация с високи. Което и да изберете, едно е гарантирано – ще бъдете стилни и ще ви бъде топло.