Забравете това, което знаете за типичните сватбени снимки! Тази галерия ще счупи всички правила на традиционното позиране. Сватбените снимки потапят тези булки и младоженци в подводното царство и снимките стават великолепни. Като обвържем безтегловността под водата с булчинската красота и елегантността, с която се трансформират в русалки, ще получим невероятна и незабравима сватбена фотосесия.

„Израснал съм край океана и винаги съм се възхищавал на подводните снимки на рифове, риби и други. След като видях страхотни снимки на сърфистите, които се гмуркат под вода, знаех, че трябва да направя подобни снимки на клиентите си. След като инвестирах в подходяща техника, прочетох всичко, което би могло да включва заснемането под вода, реших да опитам. След няколко издънки и провалени сесии, реших да опитам и да направя подводни снимки на деца и бременни жени. И тъй като съм сватбен фотограф, беше съвсем естествено за мен да достигна и до моите булки. Реших че с булчинската рокля може да се създаде истинско изкуство.
След като първата булка прие предизвикателството да облече сватбената си рокля и да позира под вода, бях сигурен че ще станат страхотни и неповторими кадри. След няколко басейни сесии, вече бях вдъхновен да направя следващата крачка. Намерих група водолази, които желаят да влязат в булчинска рокля и да се присъединят към мен и идеите ми сред океанските дълбини“, споделя фотографът Адам Оприс.