Прекрасна, дива, екзотична, неописуемо красива и с обаятелна култура - това е Индонезия. Тази страна може да ви очарова по всички параграфи. С близо 18 000 острова, разпръснати из океана, всеки от които е като отделен малък свят, и 128 действащи вулкана, тя неслучайно е наричана "райско кътче".

Представете си изумрудено зелени гори, кристално чисти води и хора, които никога няма да забравите, срещнете ли ги веднъж. Намираща се в Югоизточна Азия, разположена на Малайския архипелаг между Индийския и Тихия океан, Индонезия е страната с четвърто по големина население в света

Нейният невероятен и екзотичен свят събира в себе си могъщи вулкани, гъсти екваториални гори и множество култури. Дотолкова, че дори най-посещаваният остров Бали, известен с огромния си брой луксозни хотели и огромни басейни, разполага със своите диви местенца, които само чакат да бъдат открити.

В редовете по-долу ви представяме т. нар. "7 чудеса на Индонезия", макар че по всяка вероятност списъкът е доста по-обемен. Отделете си няколко минутки и се потопете в магията на Индонезия. Приятно четене!