Всички помним първото ни сексуално преживяване и ако трябва да бъдем честни първи палави помисли и горещи тръпки се случват много по-рано, отколкото си признаваме.

И след като сме започнали с откровенията, нека си кажем, че желанието ни да гледаме филмите на Дисни не се крие само в мечтата на всяко малко момиче да бъде принцеса. Първите трепети предизвикват не стъклената пантофка на Пепеляшка, или златната рокля на Бел, а чаровните принцове.

Може би това е постигнало лошото момче Аладин или строгият китаец от Мулан. Който и да те е привлякъл, факт е, че в тези филми на Disney има нещо палаво и то не е свързано с магическия свят на приказките. Който и принц да си харесвала през детството си говори много за мъжете, които търсиш сега и за това, от което имаш нужда в живота си. Дали то е богатството, силата, добър външен вид или горещ темперамент - ти най-вероятно си привлечена от едни и същи мъжки характеристики, които навремето са ти причинили и първите любовни трепети.

Е, дами, кой е вашият любим: принц Адам ("Красавицата и Звяра"), Звярът ("Красавицата и Звяра"), принц Чаровен ("Пепеляшка"), принц Ерик ("Малката русалка"), Ли Шанг ("Мулан"), принц Флориан ("Снежанка и седемте джуджета"), Аладин ("Аладин и вълшебната лампа"), принц Филип ("Спящата красавица"), Джон Смит ("Покахонтас") или Херкулес ("Приключенията на Херкулес").

Източник: Канал 3