Бизиборда (bizibord) е развиваща дъска за деца, която е направена от много копчета, закопчалки, щипки и други подобни предмети, с които децата обожават да си играят вкъщи. Можете лесно и бързо да сглобите подобен бизиборд за вашето дете, като използвате ненужни или излезли от употреба предмети в дома ви. Тази дъска ще помогне на детето ви, ще развие логиката, съобразителността, моториката и концентрацията му.

За да създадете такава дъска, ще са ви необходими обикновена дъска и различни предмети, които могат да привлекат вниманието на детето. Това може да са всевъзможни ключалки с ключове, копчета, бутони, верижки, ключодържатели, кукички, мъниста, свирки и подобни. Или по-просто казано, сложете на дъската всички онези предмети, с които сте забранили на детето си да играе.

От Dama.bg ви предлагаме 18 варианта на тези невероятни развиващи игри. Разгледайте ги и се вдъхновете за дъската, която искате да направите на детето си. Това е един чудесен семеен проект, в които може да включите зялото семейство. Докато татко забива и лепи предметите, така че да функционират правилно, мама може да украсява дъската със стикери, мъниста, играчки и дрънкулки.

С две думи: вдъхновете се от създаването на бизиборд и зарадвайте вашия малчуган с нещо оригинално и направено с много любов от вас специално за него!

{gallery}

Уверяваме ви, че тази дъска ще грабне вниманието на детето ви и то ще си играе дълго време с нея, като ви подари безценни минути свобода лично за вас!