Студентка от Бостън успя да заработи над 20 000 долара, само заради приликата си с известната поп звезда Риана.

Интересната история с приликата на Андел Лара започва, когато тя е на 15-годишна възраст. Семейството й и самата тя забелязват, че аналогията с барбадоската красавица е повече от изумителна. Приятелите й са на същото мнение.

„Бях себе си, обикновено момиче, но след като излезе клипът на Риана Umbrella, изведнъж всички започнаха да ме зяпат - от приятели и близки до непознатите хора по улицата", спомня си тя.

"В момента, в който изляза някъде, започвам да чувам шушукане, взиране в мен и преди да разбера откъде идва, съм като бомбандирана от купища непознати, които искат да се снимат с "мен". Те ми се възхищават, докосват дрехите ми и ме молят за снимка или автограф. Това се случва всеки ден, без значение какво правя и къде се намирам. И най-интересното е, че въпреки че разбират моята истинска самоличност, вниманието към мен продължава да расте и расте...", казва Лара. Тя признава, че първоначално се е дразнела от тази суматоха, но постепенно разбрала, че може да извлече дори финансови изгоди от приликата си с певицата.

Тя дори си спомня с усмивка интересна случка, която се разиграла преди година в същия клуб, където купонясвал самият Крис Браун.

"В момента, в който стъпих в заведението, хората спряха да се движат. Гледаха ме напрегнато, вероятно защото ме помислиха за Риана. Крис Браун беше там и те тръпнеха в очакване да видят какво ще се случи. И само защото той беше там, медиите гръмнаха, че е бил заедно с Риана. Няма и ден, в който някой да не ме нарече Риана”, признава младата дама. „Не мога да кажа, че съм търсила умишлено приликата, просто се получи. Мисля, че ако положа усилие, ще спечеля много. Вече имам договори за реклама на боя за коса, спирала и други козметични продукти. Освен това влизам в клубовете безплатно и не плащам за питиета”, добави сексапилната двойничка.
Заради приликата си със звездната персона, Лара става изключително популярна в социалните медии. Днес тя има над 28 000 последователи само в Instagram. Андел Лара заявява категорично, че днес няма проблем с приликата, а точно обратното. Неотдавна дори получила 20 000 долара от известна модна марка, за да рекламира дрехите от колекциите й.

Момичето има амбицията да започне кариера на модел. В същото време смята да се свърже с мениджъра на Риана, за да предложи услугите си като двойник.
Лара заявява, че не е правила каквато и да хирургична операция, за да прилича на музикалната звезда.

В нашата галерия може да видите изумителната прилика между двете дами.

{gallery}