Deichmann представи новите тенденции в модата при обувките с бляскав балетен пърформанс. Актуалната колекция есен/зима на водещата верига магазини за обувки в Европа беше претворена във вдъхновяващи изпълнения на балет „Вая Денс“. На сцената танцуваха и най-малките балерини, които показаха част от детската колекция на марката.

Този сезон ключовите думи в дамската мода са удобство и лежерност.

Утвърдените и познати стандартни модели се съчетават умело с нови и неочаквани детайли: класическото се комбинира със спортното, ретрото е на мода, но с нови акценти, а елегантното облекло върви ръка за ръка с модернистични детайли.

Верни на традицията, от Deichmann предлагат топ актуалните за сезона модели, които най-големите почитателки на модата с радост ще демонстрират в ежедневието си. Стиловото разнообразие както винаги е голямо: от класиката на висок ток, през нестандартните спортни обувки и моделите, смело заимствани от мъжкия гардероб.

Сред водещите модни теми при обувките, Deichmann избра характерния британски шик. Лидери в класацията са обувките в стил Brogues и Оксфорд и ботите Челси. Те очароват с изчистента си класическа си линия.

За хладните дъждовни дни компанията препоръчва Денди моделите с връзки, лоуфърите и полуботите.

Сред любимите на всяка дама модели на висок ток се открояват лачените обувки с преливащ цвят и моделите с животински принт. Черното, светлокафявото, землистите тонове и различните нюанси на сивото са актуалните цветове – всички те могат успешно да се комбинират с различни стилове и облекло.

Тази есен високите токчета успешно се представят и при най-красивите модели боти, а при Deichmann разнообразието от елегантни боти за

есента и зимата е повече от впечатляващо. Средно високите боти са перфектното решение за всеки повод, а стесненият им шафт издължава дамския силует.

И спортните обувки този сезон се представят в различна светлина: наред с пачуърка и комбинацията от различни материи, изпъкват и специалните холограмни ефекти.

Ботите и ботушите с масивни подметки и изразени грайфери са другият моден акцент. Стабилност плюс младежко излъчване са козовете на този топ тренд за есента и зимата. В колекцията можем да видим и високи обувки с връзки тип „кубинки“, както и любимите на всички дами класически равни ботуши с висок шафт.