Влюбената двойка пътува по света, а целта им е да сключат брак на 38 различни места.

Много хора си мечтаят сватбата им да продължи по-дълго. Още преди да настъпи този специален ден, в съзнанието си те вече знаят къде ще бъде и как ще изглежда. За разлика от тях тази двойка може да докаже точно обратното, че не е нужно да го планираш толкова много време, а просто да се отдадеш на момента. Двамата са се оженили, след което са решили да го повторят отново и отново, всеки път на различно място, но винаги един за друг, разбира се!
Чийта и Раян са акробати и живеят в Лос Анджелис. Те се сгодяват миналата година, а от 8 февруари започват да обикалят целия свят, за да могат да се оженят на 38 различни места. Индия? Защо не? Кения? Да! Испания? Също! Колумбия? Разбира се! Така те решават и го правят вече 83 дни.

„Това беше точно това, което исках, да пътувам по света с жена си и да се оженя за нея отново и отново и отново в толкова много държави и по толкова различни начини. Това изживяване беше най-хубавото в живота ми! Имам чувството, че хората, които споделиха сватбата с нас, бяха още по-щастливи и от нас. Толкова много хора по света споделиха щастието ни, а дори не ги познавахме. Знаех само, че това ще бъде най-невероятната сватба завинаги!“, сподели младоженеца.

Когато приключи тяхното сватбено пътешествие най-вероятно те ще се оженят отново, дори и в Антарктида!

Тук е и техният блог, в който може да следите подробности около следващата им сватбена дестинация.

Автор: Дарена Даскалова