Помните ли хлапето от сериала "Двама мъже и половина", което буквало израсна пред очите на милиони зрители пред малкия екран? Е, днес Ангъс Джоунс, изпълняващ ролята на Джейк Харпър, е на 22 години и дори е студент в Университета на Колорадо. 

Когато Ангъс започва да се снима в хитовия сериал, той е само на 10 години. По-късно, през 2010 г. става най-добре платеното дете-актьор в историята на телевизията, печелейки по над 350 000 долара на епизод. Припомняме ви, че в края на десети сезон, той реши да напусне сериала, след като направи скандални изявления, в които призна, че е опозорил Християнството с участието си, тъй като ролята му е несъвместима с неговите религиозни възгледи. Той дори пусна видео, в което разказа защо е решил да се отдаде на християнина в себе си. „Ако гледате „Двама мъже и половина“, спрете... Моля ви спрете да го гледате. Спрете да си пълните главите с тази мръсотия“.

Днес състоянието на Джоунс се оценява на над 15 милиона долара, според CelebrityNetworth.com. А как изглежда той сега и все още ли е така пълничък, вижте в Галерията ни.