Много пъти сме ви разказвали за дами, превърнали се в истинско вдъхновение за хиляди момичета, които благодарение на тях намират смелост, за да се изправят пред света и смело да заявят кои са. Такива бяха историите на Ейми ПърдиТауни Уоилоуби и 19-годишната Сиера Сваринген, която има стотици родилни петна по тялото си. Днес обаче, решихме да ви запознаем с 24-годишната Джорджия Лануза, която страда от много тежка форма на псориазис, засягаща 97% от кожата й. Въпреки това, дори и червените петна по цялото й тяло, не пречат на младото момиче да живее всеки свой ден с гордо вдигната глава и да се чувства секси и женствена.

Първите симптоми се появяват, когато Джорджия е едва на 11 години, след като баща й умира в катастрофа с мотор. Предполага се, че именно това е причината за петната на момичето. 

„Страдам от вид псориазис, но вече преодолях комплексите си и се чувствам прекрасно в собствената си кожа. Искам да кажа на всички, че трябва да се гордеем с нашите тела, без значение какво мислят някои хора", искрена е блондинката, която признава, че е изживяла истински ужас в гимназията. По това време Джорджия се срамувала и дори покривала тялото си със слоеве дрехи, само и само, за да успее да прикрие петната си. 

До момента лек за болестта й няма, като през лятото състоянието й се влошава, заради топлината и слънцето. Съвсем скоро се очаква Джорджия да започне кампания за повишаване на осведомеността по отношение на заболяването, като по този начин помогне и вдъхнови много други хора. 

Браво, момиче!